Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 yooo kardesım kotunun bır ust versıyonu ıste yok yok ıyı ya. hemde bırak boyle kalsın.terazının dengelerınde bu ıhtımallerıde kaldırırsın.ya bu cumlem cok kapalı oldu mam usendım acıklama ya yanı sen bırak dursun kardesım benım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 sen resmini koy senide görelim bi kardeşim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 koyucam koyucam azdaha buyuyeyım sonra Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 kazık kadar adam oldun daha nerene büyücen Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 dur hele daha bıyıklarım terlememıs. daha tuylerım kıl olmadı :)sana bır tuyo vereyım bırgun magazın olayına koyucam.ama anlarsanız tabe Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 merak etme anlarız ordan seni alıp bi fotoshop yapıp bende seni magazin yaparım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 olur bugun yarın koyarım.daha kımseye caktırma Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 üsttekinin el yazısını sevmeyesim geldi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 olur degısırız hemen.yanı bıraz sonra yanı bır kacgun sonra ımzamdakı yazıyı begenmeyen sahsı sevmedım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 super uye olmasını sevmedım.yetısecegum sana dur hele Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 bana yetişmemiş olmasını sevmedimmm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 daha once tanısamadıgımızı sevmedım (cumle cok dusukl oldu ama anlasıldı sanırım ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 henüz az zaman geçirmiş olmamızı sevmedim ( benimki kurallı ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 dur bakiim..çok zor ya... düşünüyorum..heh buldum... çete kuralını ihlal ediyor bazen... nasıl ama... bulamadım ama nabıım.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 kolları çok güçsüz sağ kroşesi fena değil ama geliştirmesi lazım kritik işler bunlar Allah muhafaza yine girişmeye kalkarız arada kalmayasın sevmedim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 kurbanlarımızın kafalarını kum torbası sanmasını Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Sevilmeyecek bir tarafı yok canem arkadaşım o benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 hoşgeldin.. luci... arada, sırada böyle yok kaybolcam falan diyor... sevmiyorum böyle kaybolmasını.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 hoşgeldin.. luci... arada, sırada böyle yok kaybolcam falan diyor... sevmiyorum böyle kaybolmasını.. He kayboluyom arada ama artık yok kaybolmak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet.. yoksa teyzeler.. cıs.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Cıs olmasına cısda arayan soranda olmadı bu arada Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ama ben fasülyeden mi oluyorum burda.. ağlarım işte... üüühüü ühü.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.