Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl Yazar yooo kardesım kotunun bır ust versıyonu ıste yok yok ıyı ya. hemde bırak boyle kalsın.terazının dengelerınde bu ıhtımallerıde kaldırırsın.ya bu cumlem cok kapalı oldu mam usendım acıklama ya yanı sen bırak dursun kardesım benım
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Yazar dur hele daha bıyıklarım terlememıs. daha tuylerım kıl olmadı :)sana bır tuyo vereyım bırgun magazın olayına koyucam.ama anlarsanız tabe
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl merak etme anlarız ordan seni alıp bi fotoshop yapıp bende seni magazin yaparım
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Yazar olur degısırız hemen.yanı bıraz sonra yanı bır kacgun sonra ımzamdakı yazıyı begenmeyen sahsı sevmedım
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Yazar daha once tanısamadıgımızı sevmedım (cumle cok dusukl oldu ama anlasıldı sanırım )
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl dur bakiim..çok zor ya... düşünüyorum..heh buldum... çete kuralını ihlal ediyor bazen... nasıl ama... bulamadım ama nabıım..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl kolları çok güçsüz sağ kroşesi fena değil ama geliştirmesi lazım kritik işler bunlar Allah muhafaza yine girişmeye kalkarız arada kalmayasın sevmedim
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl hoşgeldin.. luci... arada, sırada böyle yok kaybolcam falan diyor... sevmiyorum böyle kaybolmasını..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl hoşgeldin.. luci... arada, sırada böyle yok kaybolcam falan diyor... sevmiyorum böyle kaybolmasını.. He kayboluyom arada ama artık yok kaybolmak
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ama ben fasülyeden mi oluyorum burda.. ağlarım işte... üüühüü ühü..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.