Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Bildiğiniz üzre forumumuzda diğer üyelere açık veya örtülü hakaret etmek kural ihlalidir ve uyarı gerektirir..Şimdi ben size,bir iltifat gibi görülebilecek şekilde hakaret edebilirsiniz desem.. Hadi nasıl olabileceğini bulun.. Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar.. NOT:Yukarıdaki sadece sorudur..Hiçbir artniyet veya yapma düşüncesi içermemektedir.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar.. pek çok alternetif olabilir: "sizin bir ..... kadar akıllı olduğunuzdan eminim." şüphesiz ki; aranan cevap bu değil, ama benimki de yanlış sayılır mı??? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Sevgili Nobody;Başka bir dilde hakaret değil kasdettiğim..Hani söylendiğinde,söylediğiniz kişi ilk başta iltifat sanabilmeli bunu..Ve Türkçe.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Benim aklıma ilk olarak bir söz geldi:Er olan er gibi davranır....Bir de şöyle düşündüm:Çirkin birine ,çirkin olduğunu söyleyemiyorsunuz ve bu kişinin eski fotoğrafını gördüğünüz zaman 'aa na kadar da güzelmişsin' denilebilir.Bilmiyorum oldu mu bu? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Akabinde şu aklıma geldi.Kadın eşine yemek yapmıştır.Akşam eşi gelir yemek yerken eşi 'yemeğin bu defa harika olmuş'der.Şimdi bu durumda kadın tarafından çıkabilecek sonuç :Önceden lezzetli yapmıyor muydum?....şeklinde olacaktır. Belki yanlış olabilir fakat yine de paylaşmak istedim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Güzel alternatifler bulmuşsun ama aradığım yanıt değil.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Tahir kelimesiyle ilgili bir söz mü?Eğer öyleyse bir fikrim olacaktı. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 sen bir denizyıldızısın canımmmmmm benim.... desem mesela iltifat etmiş gibi olup, hakaret etmiş olurum aslında, çünkü; Deniz yıldızlarının beyinleri yoktur ve beyinsiz bir radial sinir sistemi ihtiva eder. Yani işin aslı ben sana deniz yıldızısın derken, çaktırmadan "beyinsiz" demiş de olurum... Saygılar Sevgiler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Bunu da buldun ya,helal olsun Gloria.. Evet çok zarif bir yaratık vasıtasıyla hakaret etmek mümkün.Ama dediğim gibi,karşındaki anlayabileceği müddetçe hakaret olarak algılanabilir.. Bu da demek oluyor ki ne ben sana,ne sen bana denizyıldızı demiycez.. Zekan bu foruma sığmaz hale geldi Gloria'cım.. Benden de sana bir saygı-sevgi kokteyli.. Sevgili Cloud;İddiayı kazandım mı şimdi ben.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Ya da şöyle de diyebiliriz; Çok güzel bir yüzün var tıpkı Picassonun elinden çıkmış gibisin Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 yada bir hediye verirken: SANA LAYIK DEĞİL AMA!...dersek hakaret sayılmazmı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.