Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Akıllıca Hakaret..(Tabi karşındaki anlayabilecek kapasitedeyse..:) )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bildiğiniz üzre forumumuzda diğer üyelere açık veya örtülü hakaret etmek kural ihlalidir ve uyarı gerektirir..Şimdi ben size,bir iltifat gibi görülebilecek şekilde hakaret edebilirsiniz desem..;)

Hadi nasıl olabileceğini bulun..:) Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar..:grin:

NOT:Yukarıdaki sadece sorudur..Hiçbir artniyet veya yapma düşüncesi içermemektedir..:closedeyes:

Gönderi tarihi:
Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar.. :grin:

pek çok alternetif olabilir:

"sizin bir ..... kadar akıllı olduğunuzdan eminim."

şüphesiz ki; aranan cevap bu değil,

ama benimki de yanlış sayılır mı???

Gönderi tarihi:

Sevgili Nobody;Başka bir dilde hakaret değil kasdettiğim..Hani söylendiğinde,söylediğiniz kişi ilk başta iltifat sanabilmeli bunu..Ve Türkçe..;)

Gönderi tarihi:

Benim aklıma ilk olarak bir söz geldi:Er olan er gibi davranır....Bir de şöyle düşündüm:Çirkin birine ,çirkin olduğunu söyleyemiyorsunuz ve bu kişinin eski fotoğrafını gördüğünüz zaman 'aa na kadar da güzelmişsin' denilebilir.Bilmiyorum oldu mu bu?

Gönderi tarihi:

Akabinde şu aklıma geldi.Kadın eşine yemek yapmıştır.Akşam eşi gelir yemek yerken eşi 'yemeğin bu defa harika olmuş'der.Şimdi bu durumda kadın tarafından çıkabilecek sonuç :Önceden lezzetli yapmıyor muydum?....şeklinde olacaktır.

Belki yanlış olabilir fakat yine de paylaşmak istedim. :)

Gönderi tarihi:

sen bir denizyıldızısın canımmmmmm benim.... desem mesela ;) iltifat etmiş gibi olup, hakaret etmiş olurum aslında, çünkü;

Deniz yıldızlarının beyinleri yoktur ve beyinsiz bir radial sinir sistemi ihtiva eder. Yani işin aslı ben sana deniz yıldızısın derken, çaktırmadan "beyinsiz" demiş de olurum...

Saygılar

Sevgiler :D

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Bunu da buldun ya,helal olsun Gloria..:grin: Evet çok zarif bir yaratık vasıtasıyla hakaret etmek mümkün.Ama dediğim gibi,karşındaki anlayabileceği müddetçe hakaret olarak algılanabilir..;) Bu da demek oluyor ki ne ben sana,ne sen bana denizyıldızı demiycez..:w00t::D

Zekan bu foruma sığmaz hale geldi Gloria'cım..;)

Benden de sana bir saygı-sevgi kokteyli..:clover:

Sevgili Cloud;İddiayı kazandım mı şimdi ben..;):huh::w00t::grin:

Gönderi tarihi:

Ya da şöyle de diyebiliriz;

Çok güzel bir yüzün var tıpkı Picassonun elinden çıkmış gibisin :wub:

:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.