Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 yok yok geçti artık relax, relax, en çok sevdiğimsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 kendini çok seveni....benm de kendiisini sevdiğimi... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 herşeyi toz pembe göreni........ .belkide öyle görüneni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 öyle görüneni...mi..? ben herşeyi tozpembe görmüyorum ki burda...hatta ne kadar kırılgan olduğumu da söylemişimdir hep.... neyse Suyum...sen benim canımsın...delüsün bide.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 sulu şey asıl sensin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bazen gerçekten farketmeden kıranı.... sulu şeyy haa.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 yoooo gayet farkındayım kırıl biraz sen de beni kızdırma o zaman Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 tamam o zaman devam et....kopmak üzere şu an...belki kopar giderr....farkındasın ya ondan diyorum.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 puhahahahahahah sen kopmadan beni de kopardın :laughing: Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ben bu formun bu ileti itabarı ile acemilikten kurtulanıyım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 sen bu forumun hüzünlerden bozma mutluluklar yaşayanısın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 sen sadece gece yağmurunun degil tüm forumun kankasısın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 sen sadece gece yağmurunun degil tüm forumun kankasısın böyle bazen iki iletiyi yanlışlıkla üstüste gönderiyorsun sonra sen bu forumun nesisine kendin için güzel bişeyler yazma hakkı kaanabiliyorsun işte ben bu forumun herşeyiyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kendi söylemiş bu forumun herşeyiyim diyo , ne kadar doğruysa artık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Sen bu forumun ösleneni,vasgeçilmesi,herşeyi,mütevasisisin veee benim cnm arkadaşımsın Bu iletim Gloriam için Kankim araya girmiş Kıs kankim sen nesiydin bu forumun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kendi söylemiş bu forumun herşeyiyim diyo , ne kadar doğruysa artık doğruluk payından ben de şüpheliyim ama naparsın yazdık işte bikere gece yağmuru bu forumun en tatlısı... aaa gece yağmuru sen onları bana mı yazmıştın cok hoşuma gittiiii yerim ben seni yawww Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Duydun mu kankim En tatlısı dedi gloriam Ye kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kıs kankim sen nesiydin bu forumun kankisi kankisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 duyma sorluğu çekiyo kanımca KANKİSİ DEDİM Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kıs sen sadece benim kankimsin forumun olamassın birde duyma sorluğu sen çekiyosun tamamı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 doğruluk payından ben de şüpheliyim ama naparsın yazdık işte bikere gece yağmuru bu forumun en tatlısı...aaa gece yağmuru sen onları bana mı yazmıştın cok hoşuma gittiiii yerim ben seni yawww en güzel çiçeği.. Duydun mu kankim En tatlısı dedi gloriam Ye kıs en tatlısı(dikkat et yemesinler) duyma sorluğu çekiyo kanımca KANKİSİ DEDİM en sevimlisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kıs sen sadece benim kankimsin forumun olamassın birde duyma sorluğu sen çekiyosun tamamı ben bu foruma maal olmuş bir hiperstarım ben hepinisin kankisiyim ben popüler miyim kleo bu forumun en gislisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.