Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hahaa bi kaybolup bi gelenisin Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 beni takip edenisin Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 oyun takip edilerek oynanır Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 herşeyin takipcisisin Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ince ruhlususun en şeker insanısın ve sevdiğimsin , canım arkadaşımsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 2 pembeliden biri ( digeri benim ha ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 son günlerde bi sevdigim bi sevdigimsin ki sorma gitsinn nedenini sorma bilmiyorummm valla Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sevmek istediğim insanlardansın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Neden ki yaau Bak ben meraklı bi şahsiyetimdir Sen var bu forumun anlatamam çok büyük bişeyisin dilimin ucunda aklıma gelmio ( gloria ) Tan çekil aradan dediğimsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sen de var ya bu forumun nazlısısın ya sevvv gitsin beee amma naz yaptın. Ne demek sevmek istedigim birisin. Birini ya seviyorsun ya sevmiyorsun. Ortası yok bak alınacağım haaaa ne demek istiyosun sen beni sevmiyordun da sevmeye doğru yaklaştım mı aaaaaa cıldırtcan beeee (tan_vakti) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 haşin kızısın çok tatlı aslında ama neyse gloria yaydı tan araya girenisin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 cevap hakkınm doğdu Natalie sen bu forumun en meraklısısın (bilmem yazdıklarını takip ediyorum belki karadenizlisisin ondandır kan çekiyo) Tan_Vakti sen bu forumun sürekli araya girenisin bi de adamı hemen kızdıranısın Yumote sen bu forumun gerçekten tatlıııı meleğisinnn Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yaw gelmeyim üstüme aaaa ağlarım bak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sen bu forumun ağlak suratlısısın sil bakimmm o gözyaşlarını tan vakti aaaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sen bu formun hanım ağasısın anladım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sen de bu forumun bi turlu dogru yerini bulamayanısınnn Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 doğru yolu gösterensin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sen de doğru yolu bulanısın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 çabuk uyum sağlayanısın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.