Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 oyun devam etmio mu... sen bu forumun en gülen adamisin Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sende en sinirlisi.....gözüm hala mor yawwww......sataşmayın derim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sende en tez cabuk yargilayani .... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Forumun en kıdemli ve değerli üyesi ( Alaturka ) Forumun uyumlu efendi olduğunu sandığım arkadaşlardan biri ( Vakana ) Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 özür be yawww....barıştık dimi beaaa. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ne bilim sende sag gösterip sol sallama bakalim sen bu forumda atismayi ii beceren arkadassin.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 özür be yawww....barıştık dimi beaaa. forumun alaturkayı tanımayanı hehe:D Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Forumun goccu ben küs kalmayi sevmem, istemesende bariscaz VAKANA Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yaff alaturka kimki şimdi....şu golgide bi kurt düşürdü içime şimdi...hiç tanımasammı napsam tırstım beaaaaa...polat alemdar felan olmaya yaf... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ben bu forumun belalisiyim .... kos kosabildigin kadar Sen bu forumun saskinisin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yaff alaturka kimki şimdi....şu golgide bi kurt düşürdü içime şimdi...hiç tanımasammı napsam tırstım beaaaaa...polat alemdar felan olmaya yaf... sen bilirsin ama dikkat et silahı var Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 aygıtı ıste daha ne mıkrroskobık canlı Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Golgiiiiiiiiii..... silahim falan yok, yalan söleme... girisde biraktirdilar.... Mizyal: Forumda romatizm rüzgarlari estiren güzel ... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ne romantıklıgı be tatlısı klavye basında yazılmıs seyler onlar anlık içten gelmeler... amaaann ne bıleyım bazen dertlenıyorum boyle karalıyorum sen en tatlı acı bıberısın forumun.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 hıımm sen bu furumun eski üyelerinden biri olabilir misin acep...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Forumun en kıdemli ve değerli üyesi ( Alaturka ) Forumun uyumlu efendi olduğunu sandığım arkadaşlardan biri ( Vakana ) arman kardeşim ne güzel demiş dillerin be...saolasın...sende az değilsin efendilikte... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 aygıtı ıste daha ne mıkrroskobık canlı sensin o Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 nezaman buraya yazayım desem sen denk geliyorsun..allam ya..çık aradan yaw Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 SEN BU FORUMUN NEYİSİN BİLMEM AMA BENİM ŞEKERCİĞİMSİN.... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sen bu forumun k ile başlayıp m ile bitenisin... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sen bu forumun k ile başlayıp m ile bitenisin... SEN BU FORUMUN UYUZUSUN...... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 şeytanısın sen bu forumun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.