Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 BEN ÇAYLAK... AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SEN BU FORUMDA DEĞERLİ BİR SAYFASIN.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Azizilturco bu forumun aranan adamı olmazsa olmazlarından Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Azizilturco bu forumun aranan adamı olmazsa olmazlarından ... diyenlerdensin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Larsie bu forumun en çok paylaşmayı seven insanı! BAzen düşünüom acaba başka işi yokmu, manyak şeyler buluyo ya !!!! Saol larsie Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun sevdigim kişilerindensin benimle evlenirmisin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Larsie bu forumun en çok paylaşmayı seven insanı! BAzen düşünüom acaba başka işi yokmu, manyak şeyler buluyo ya !!!! Saol larsie eee sömürücü değil paylaşımcı olmak gerek Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 hoooop yavaş aloooo! Sen niyeti bozdun artık cinsiyette ırgalamıo seni galiba sen forumun en sapık şahsiyetisin! eee sömürücü değil paylaşımcı olmak gerek Ama verdiğin her proğramı indirmiyom ben hem 98 kullnaıom ben xp kullanmıom, hemde pc eski, yenilenmesi lazım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Azizil dostum seni söylememe gerek varmı.. Sakın benden sonraki bana övgü yazmasın moral sıfır çünkü... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Boşver be dostum gönül meselesi.. Ermeden yendi.. Hamdı olgunlaşmadı, olgunlaşamadı.. Yani anlayacağın körpe gitti... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 nickinde x yazan ama adını da avatarına yazan kişisin. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Oradaki x adım değil aşkımdı,, Şimdi o da yok... Bu gidişle o x i sileceğim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun en ask adamisin (az evvel actigin topicten dolayi diil ha, ezelden beri öleydin ) Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 hoooop yavaş aloooo! Sen niyeti bozdun artık cinsiyette ırgalamıo seni galiba sen forumun en sapık şahsiyetisin! yau sana demedim bea saka gırgır olsun die dedim zaten Sayamana dedim araya larsia kardeş girdi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu formun polyanasısın.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu formun polyanasısın.. ben mi???? :lol: evet severim polyanacilik oynamayi... felegin bi kac tokatinin yedikten sora ii gelio neyse sende bu forumun en yeni ve sicak kanli elemanisin Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 yau hep araya biri giriyo ya Alaturka sen bu forumun gerçekten Pollyyyyyyyanasıısn cok iyi bir insansın.. Sayman22 sende 2 günde ileti sınırlarını aşan yurdum insanı güzel insansın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 evet alaturka o sanaydı teşekkürler kedi sen bu forumun en duygusalısın.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yaw imzamdan dolayi böle diosaniz... o imza bana dikte edilde arkadaslar tarafindan ... en kisa zamanda en fazla sempati puani toplayanisin NoT: laf aramizda, ben cok cok kötüyüm aslinda Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 forumun gizemlisi ....uhhh Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 bu geceki forum nöbetçisisin... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 bu geceki forum nöbetçisisin... forumun deli doktoru Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.