Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl furumun en hareketli bi o kadar en yakışıklı üyesisin......... eski avatara dönüş iyi.....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl furumun en hareketli bi o kadar en yakışıklı üyesisin......... Apla yanlış topic, yalan atmaca topici bi altta
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl bakiom sen buranin huyunu suyunu pek bi cabuk cözdün... cok sag olasinda, daha ziyade bu forum benim icin olmazsa olmaz oldu sen bu forumun insan sarrafiymissin gibime gelio...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl çok saol .... bazı şeyler hayatla beraber istesen de istemesende öğreniliyo galiba.. sen bu formun gece kuşusun
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl oldum evet bazi sartlar bunu gerektirdi sen bu forumun .... hayat mektebinden gecmisisisin.... degil mi pek bi olgunluk sezdim
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl yok yaw daha ziyade gitse die bekleyenlerim var... sen bu forumun benimle gece vardiyasi yapanisin
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl hahahahahhh allah canını almaya emi...... sen bu furumun en hüzünlü türkülerini dile getirecek üyesisin..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.