Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl sende en sinirlisi.....gözüm hala mor yawwww......sataşmayın derim...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Forumun en kıdemli ve değerli üyesi ( Alaturka ) Forumun uyumlu efendi olduğunu sandığım arkadaşlardan biri ( Vakana )
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl ne bilim sende sag gösterip sol sallama bakalim sen bu forumda atismayi ii beceren arkadassin....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl özür be yawww....barıştık dimi beaaa. forumun alaturkayı tanımayanı hehe:D
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Forumun goccu ben küs kalmayi sevmem, istemesende bariscaz VAKANA
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaff alaturka kimki şimdi....şu golgide bi kurt düşürdü içime şimdi...hiç tanımasammı napsam tırstım beaaaaa...polat alemdar felan olmaya yaf...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl ben bu forumun belalisiyim .... kos kosabildigin kadar Sen bu forumun saskinisin
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaff alaturka kimki şimdi....şu golgide bi kurt düşürdü içime şimdi...hiç tanımasammı napsam tırstım beaaaaa...polat alemdar felan olmaya yaf... sen bilirsin ama dikkat et silahı var
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Golgiiiiiiiiii..... silahim falan yok, yalan söleme... girisde biraktirdilar.... Mizyal: Forumda romatizm rüzgarlari estiren güzel ...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl ne romantıklıgı be tatlısı klavye basında yazılmıs seyler onlar anlık içten gelmeler... amaaann ne bıleyım bazen dertlenıyorum boyle karalıyorum sen en tatlı acı bıberısın forumun....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl hıımm sen bu furumun eski üyelerinden biri olabilir misin acep......
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Forumun en kıdemli ve değerli üyesi ( Alaturka ) Forumun uyumlu efendi olduğunu sandığım arkadaşlardan biri ( Vakana ) arman kardeşim ne güzel demiş dillerin be...saolasın...sende az değilsin efendilikte...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl nezaman buraya yazayım desem sen denk geliyorsun..allam ya..çık aradan yaw
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Yazar sen bu forumun k ile başlayıp m ile bitenisin... SEN BU FORUMUN UYUZUSUN......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.