Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl BEN ÇAYLAK... AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SEN BU FORUMDA DEĞERLİ BİR SAYFASIN..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Azizilturco bu forumun aranan adamı olmazsa olmazlarından ... diyenlerdensin
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Larsie bu forumun en çok paylaşmayı seven insanı! BAzen düşünüom acaba başka işi yokmu, manyak şeyler buluyo ya !!!! Saol larsie
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Larsie bu forumun en çok paylaşmayı seven insanı! BAzen düşünüom acaba başka işi yokmu, manyak şeyler buluyo ya !!!! Saol larsie eee sömürücü değil paylaşımcı olmak gerek
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl hoooop yavaş aloooo! Sen niyeti bozdun artık cinsiyette ırgalamıo seni galiba sen forumun en sapık şahsiyetisin! eee sömürücü değil paylaşımcı olmak gerek Ama verdiğin her proğramı indirmiyom ben hem 98 kullnaıom ben xp kullanmıom, hemde pc eski, yenilenmesi lazım
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Azizil dostum seni söylememe gerek varmı.. Sakın benden sonraki bana övgü yazmasın moral sıfır çünkü...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Boşver be dostum gönül meselesi.. Ermeden yendi.. Hamdı olgunlaşmadı, olgunlaşamadı.. Yani anlayacağın körpe gitti...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Oradaki x adım değil aşkımdı,, Şimdi o da yok... Bu gidişle o x i sileceğim
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun en ask adamisin (az evvel actigin topicten dolayi diil ha, ezelden beri öleydin )
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl hoooop yavaş aloooo! Sen niyeti bozdun artık cinsiyette ırgalamıo seni galiba sen forumun en sapık şahsiyetisin! yau sana demedim bea saka gırgır olsun die dedim zaten Sayamana dedim araya larsia kardeş girdi
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl sen bu formun polyanasısın.. ben mi???? :lol: evet severim polyanacilik oynamayi... felegin bi kac tokatinin yedikten sora ii gelio neyse sende bu forumun en yeni ve sicak kanli elemanisin
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl yau hep araya biri giriyo ya Alaturka sen bu forumun gerçekten Pollyyyyyyyanasıısn cok iyi bir insansın.. Sayman22 sende 2 günde ileti sınırlarını aşan yurdum insanı güzel insansın
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl evet alaturka o sanaydı teşekkürler kedi sen bu forumun en duygusalısın..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Yaw imzamdan dolayi böle diosaniz... o imza bana dikte edilde arkadaslar tarafindan ... en kisa zamanda en fazla sempati puani toplayanisin NoT: laf aramizda, ben cok cok kötüyüm aslinda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.