Φ VAKANA Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 hımmmmmm..... artıkın o bu forumun......... CİLLOPU....... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 gercı acemı olmus ama ne zamandır yoktum ben mazur gorun artıkın meydünün bulasma tehlıkesı olanı.... uzak durulması gerekeniii.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 düşünmem lazım ... mizyal forumun gizemli elemanı... ölümü öp bak tanışmazsak Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ölümü öp bak tanışmazsak öperim fark etmez Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun bir numarasısın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun bir numarasısın napiim öyleyim sende kankası ... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 allahallaaah.. yine sen denk geldin.. cık cık.. sen bu forumun ölü öpücüsüsün (nedemekse bu) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 allahallaaah.. yine sen denk geldin.. cık cık.. sen bu forumun ölü öpücüsüsün (nedemekse bu) kendimi şanslımı hissetmeliyim .... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu furumun saf gorgisisin...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu furumun saf gorgisisin...... hee çok komik ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ne beğenmedinmi du başka bişey yazam...... sen bu furumun cigerisin......(çürük olan) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ne beğenmedinmi du başka bişey yazam...... sen bu furumun cigerisin......(çürük olan) bunuda begenmedim .. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bunuda begenmedim .. sen bu furumun en memnuniyetsiz yaratığısın....... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bu forumun dilisin, sesisin... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Bazen cırtlak sesler çıkıyo bu durumda sorumlu mademi yani.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 meydünüm bilir ne anlamda soledıgımı... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Made bilir bilmesine de, biz bilmiyoruz Ne anlamda..?? Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 meydün bılıyo dedım yetmezmı??? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 aman da aman kimler varmış burda forumu periler basmış.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Neyse mizyal... Bilen bilsin ben bilmiyim.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 aman da aman kimler varmış burda forumu periler basmış.... hani melektim ben ama perıde güsel sagol eniştem nasılsın... Neyse mizyal... Bilen bilsin ben bilmiyim.. bılme dıycem ama kıyamadım meydünüm forumun sesıdır dilidir,herzaman nesesıdır.. cırtlaklıgıda yapacaksa o yapsın...benım dusuncem tabiki... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 mizyal sen yerini biliyorsun söylemeye gerek bile duymuyorum. saol herkes gibi iyi olmaya calışıyoruz işte sen de iyiysindir insaallah... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 tesekkur ederım... sende bılıyorsun yerını bende eniştem sagolasın iyiyim sadece bıraz halsızım son gunlerde cok yoruldum. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 halsizlik bendede var stresden oluyor birazda .. neyse dikkat et kendine havalarda bi tuhaf zaten hemen çarpan valla.. (aşkım öle söyledi sabah işe giderken) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.