Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl gercı acemı olmus ama ne zamandır yoktum ben mazur gorun artıkın meydünün bulasma tehlıkesı olanı.... uzak durulması gerekeniii....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl düşünmem lazım ... mizyal forumun gizemli elemanı... ölümü öp bak tanışmazsak
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl allahallaaah.. yine sen denk geldin.. cık cık.. sen bu forumun ölü öpücüsüsün (nedemekse bu)
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl allahallaaah.. yine sen denk geldin.. cık cık.. sen bu forumun ölü öpücüsüsün (nedemekse bu) kendimi şanslımı hissetmeliyim ....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl ne beğenmedinmi du başka bişey yazam...... sen bu furumun cigerisin......(çürük olan)
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl ne beğenmedinmi du başka bişey yazam...... sen bu furumun cigerisin......(çürük olan) bunuda begenmedim ..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl bunuda begenmedim .. sen bu furumun en memnuniyetsiz yaratığısın.......
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl aman da aman kimler varmış burda forumu periler basmış.... hani melektim ben ama perıde güsel sagol eniştem nasılsın... Neyse mizyal... Bilen bilsin ben bilmiyim.. bılme dıycem ama kıyamadım meydünüm forumun sesıdır dilidir,herzaman nesesıdır.. cırtlaklıgıda yapacaksa o yapsın...benım dusuncem tabiki...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl mizyal sen yerini biliyorsun söylemeye gerek bile duymuyorum. saol herkes gibi iyi olmaya calışıyoruz işte sen de iyiysindir insaallah...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl tesekkur ederım... sende bılıyorsun yerını bende eniştem sagolasın iyiyim sadece bıraz halsızım son gunlerde cok yoruldum.
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl halsizlik bendede var stresden oluyor birazda .. neyse dikkat et kendine havalarda bi tuhaf zaten hemen çarpan valla.. (aşkım öle söyledi sabah işe giderken)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.