Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Minecim bak ne kadar temiz kalpliyim içime doğmuş o sıfat.. erdim mi ne.. olabiler ama bir taraftan da bunun için ermeye gerek yuk diye düşünüyorum
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl diloş:tiramisu mineu:kaymaklı künefe gece:karışık meyve salatası
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl diloş:tiramisu mineu:kaymaklı künefe gece:karışık meyve salatası Kıs zeynep ben neden çukulatalı pasta değilimde karışık meyve salatasıyım Kankim ve Diloş aynı dili konuştuğunusun farkındayım Malum siz PUDİKGİL familyasındansınıs
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl sende şöbiyeti ol seynepcim kıss kankim seynep senin ruhunun renklerinden bahsetmek istemiş, o sebepten karışık meyve salatası yapmış seni sankim kendüsü farklı bi familyadan
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Kıısım iletiyi sonradan değiştirmişsin o şekilde bana sülemiş gibi görünüyordun Ayrıcaaaaaaa ben senin bulunduğun familyadan falan değilem
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Gececim NEDİK olduğunu ne çabuk unuttun.. bide bağlı olduğun familyayı reddediyosun dimek.. elbet aynı dili konuşcez.. Zeynepçim sen irmik tatlısısın.. Minecim muzlu yaş pasta.. Gececim sende aşuresin canım.. (farkındaysan yine karışık bişeysin.. dur Mine gibi hayra yoralım..tebi ki renkli kişiliğinden.. )
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Sen de tulumbacısısın sende şerbetcisi bronz tenli olanısın en azından avatarda öle gözüküyor sen bu forumun egsosusun
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl ben bu forumda en basit gerçeklikleri yazan, önemli basitliklerdense kaçanım..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl benbu forumun en yeni delisiyimm deli açığı varmış kadroda gel dedilerr bedne geldim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.