Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl evet lazım ama bide avartar bulabilsek daha güzel olacak Al sana avartar
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Al sana avartar bu ne farklı avartar böyle inanılmaz cok farklı bu seferki cok hoş
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Kötü ruh mu Ne o öyle nane ruhu gibim Sen bu forumun gizemlisisin
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Sende benim en sevdiğimsin gönüldaşım Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek hani en sevdiğin bendim kankim diyecek Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Sende benim en sevdiğimsin gönüldaşım Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek hani en sevdiğin bendim kankim diyecek Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım Benim bildiğim hamilelikte duygusallarşır kadınlar bakarmısın sanki daha önce hamile kalmış gibi konuşuyorum Hem beni niçin kıskansın ki zararsız bir garibim işte
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Walla onun için zararlı zararsız fark etmes biliyosun gönüldaşım Tuhaf işte biras duymasın ama neyse Amanda aman zarasıs garip gönüldaşım benim Şahsen benim yanıma konserde kankim oturmasında kim oturursa otursun
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek , hani en sevdiğin bendim kankim diyecek , Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım ben geldiiiiimmm hani en sefdiğin bendim kankim Benim bildiğim hamilelikte duygusallarşır kadınlar , bakarmısın sanki daha önce hamile kalmış gibi konuşuyorum , Hem beni niçin kıskansın ki zararsız bir garibim işte kıss suhedacım sen bu kankimin kusuruna bakma arkadaşım son samanlarda ne dediğini bilmiyo nedense seni kıskanırmıyım hiç Walla onun için zararlı zararsız fark etmes biliyosun gönüldaşım , Tuhaf işte biras duymasın ama neyse Şahsen benim yanıma konserde kankim oturmasında kim oturursa otursun kıss benim kadar taş düşsün başına yine topicleri karıştırdı pejmurde
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Kankim gelmiş Kıs tabe en sevdiğim sensin Allahım yine pejmurde dedi
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl sen bu pejmurde lafını öpte başına koy daha neler dimek geliyo içimden sen bu forumun mikserisin kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.