Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 evet lazım ama bide avartar bulabilsek daha güzel olacak Al sana avartar Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Al sana avartar bu ne farklı avartar böyle inanılmaz cok farklı bu seferki cok hoş Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Geç sen dalganı alıp gidicem başımı bu diyarlardan artık Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Çok belli oluyormu egzocum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kötü ruh mu Ne o öyle nane ruhu gibim Sen bu forumun gizemlisisin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sen bu forumda en çok sevdiğimsin gönüldaşım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sende benim en sevdiğimsin gönüldaşım Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek hani en sevdiğin bendim kankim diyecek Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sende benim en sevdiğimsin gönüldaşım Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek hani en sevdiğin bendim kankim diyecek Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım Benim bildiğim hamilelikte duygusallarşır kadınlar bakarmısın sanki daha önce hamile kalmış gibi konuşuyorum Hem beni niçin kıskansın ki zararsız bir garibim işte Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Walla onun için zararlı zararsız fark etmes biliyosun gönüldaşım Tuhaf işte biras duymasın ama neyse Amanda aman zarasıs garip gönüldaşım benim Şahsen benim yanıma konserde kankim oturmasında kim oturursa otursun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ya ben bunu yasdım ama şimdi kankim çıkıp gelecek , hani en sevdiğin bendim kankim diyecek , Çok kıskanç malum hamilelikte daha da kıskanç oldu kankim Gönüldaşım ben geldiiiiimmm hani en sefdiğin bendim kankim Benim bildiğim hamilelikte duygusallarşır kadınlar , bakarmısın sanki daha önce hamile kalmış gibi konuşuyorum , Hem beni niçin kıskansın ki zararsız bir garibim işte kıss suhedacım sen bu kankimin kusuruna bakma arkadaşım son samanlarda ne dediğini bilmiyo nedense seni kıskanırmıyım hiç Walla onun için zararlı zararsız fark etmes biliyosun gönüldaşım , Tuhaf işte biras duymasın ama neyse Şahsen benim yanıma konserde kankim oturmasında kim oturursa otursun kıss benim kadar taş düşsün başına yine topicleri karıştırdı pejmurde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim gelmiş Kıs tabe en sevdiğim sensin Allahım yine pejmurde dedi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 sen bu pejmurde lafını öpte başına koy daha neler dimek geliyo içimden sen bu forumun mikserisin kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sende blendırısın nolmuş yani Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Soğuk hava deposu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Buruşmuş pantolunu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim arsa boş diye sürekli atıyosun Sen bu forumun avcısısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kısım sen yeğenime dua et de get Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 olar ederim kek kalıbısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yımırta akı nolcek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.