Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl kıss ben yimedim bebişi ama doğunca belkim yiyebilirim dayanamayıp sen bu forumun çatlak teysesisin
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Doğunca yiyebilirmisin İğranç,cani bi kanki annesin sen biliyon demi Çatlak mı Kıs sende ökkeşsin nolmuş yani
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Doğunca yiyebilirmisin İğranç,cani bi kanki annesin sen biliyon demi Çatlak mı Kıs sende ökkeşsin nolmuş yani iğranç, cani mi yuk bilmiyodum tabe çatlak teysesin
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Neyse şimdi öğrenmiş oldun kankim En azından denemeye bile kalkmazsın demi kankim Sen bu forumun bişeysin ama ben tam bulamadım kankim
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl yuk mutlaka denerim ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum mutlaka beni engellemek isteyenler çıkacaktır ben bi ara hatırlatam sana
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl O bi ara ne zamana denk gelir kankim Ben tatile çıkayım haber verde kankim
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl sen kuğu gölü balesi yapan dört kişiden biri ol, geriye üç kişi daha kalıyor artık onlarda sırasıyla gelir inşallah
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl sen bu forumun başı henüz alevlenmişisin.. başı dumanlı değil
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl gün batımında düşüneni zeyynepp sende bu forumun vazgeçilmezisin :gul: iyiki varsın iyiki tanımışım seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.