Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl en zekisi mevzusunu senle paylaşırım meleğim sardunyam hoşgeldin de anam niye bu akdar gec geldin be yawww uyku vakti geliyoduu sardunyam gec kalanı
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl teyze oldum bu gece yeniden hastaneden geliyorum gloriacım, bi tatlıydı ki sorma... uykusu gelenisin...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl teyze oldum bu gece yeniden hastaneden geliyorum gloriacım, bi tatlıydı ki sorma... uykusu gelenisin... yaaa allah bağışlasın, ne güzel bir haber, ne güzel bir duygu cok sevindim cokk bahtı güzel olsun inşallah teyze olanısın
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl teyze oldum bu gece yeniden hastaneden geliyorum gloriacım, bi tatlıydı ki sorma... uykusu gelenisin... Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah ablacım sen bu formun en güzel teyzesisin
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl forumun gizli üyesi gizli gizli girio hayalet üye şş...sessiz olalım kimsecikler duymasın.... sen bu forumda daha önce neden tanışmadık ki sanki dediğimsin... puslu bakanısın imatçısı....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl ne yapmaya çalıştığını anlamadığım.... ama içinde kötülük olmadığına inandığımsın...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl ekürin karabatak gibi sabah bir çıkıyor sonra kayıp sen bu forumun en kankisisin
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah ablacım sen bu formun en güzel teyzesisin teşekkür ederim sen bu forumun bitanesisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.