Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl öyle görüneni...mi..? ben herşeyi tozpembe görmüyorum ki burda...hatta ne kadar kırılgan olduğumu da söylemişimdir hep.... neyse Suyum...sen benim canımsın...delüsün bide....
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl yoooo gayet farkındayım kırıl biraz sen de beni kızdırma o zaman
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl tamam o zaman devam et....kopmak üzere şu an...belki kopar giderr....farkındasın ya ondan diyorum....
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl sen sadece gece yağmurunun degil tüm forumun kankasısın böyle bazen iki iletiyi yanlışlıkla üstüste gönderiyorsun sonra sen bu forumun nesisine kendin için güzel bişeyler yazma hakkı kaanabiliyorsun işte ben bu forumun herşeyiyim
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl kendi söylemiş bu forumun herşeyiyim diyo , ne kadar doğruysa artık
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Sen bu forumun ösleneni,vasgeçilmesi,herşeyi,mütevasisisin veee benim cnm arkadaşımsın Bu iletim Gloriam için Kankim araya girmiş Kıs kankim sen nesiydin bu forumun
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl kendi söylemiş bu forumun herşeyiyim diyo , ne kadar doğruysa artık doğruluk payından ben de şüpheliyim ama naparsın yazdık işte bikere gece yağmuru bu forumun en tatlısı... aaa gece yağmuru sen onları bana mı yazmıştın cok hoşuma gittiiii yerim ben seni yawww
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Kıs sen sadece benim kankimsin forumun olamassın birde duyma sorluğu sen çekiyosun tamamı
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl doğruluk payından ben de şüpheliyim ama naparsın yazdık işte bikere gece yağmuru bu forumun en tatlısı...aaa gece yağmuru sen onları bana mı yazmıştın cok hoşuma gittiiii yerim ben seni yawww en güzel çiçeği.. Duydun mu kankim En tatlısı dedi gloriam Ye kıs en tatlısı(dikkat et yemesinler) duyma sorluğu çekiyo kanımca KANKİSİ DEDİM en sevimlisi
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Kıs sen sadece benim kankimsin forumun olamassın birde duyma sorluğu sen çekiyosun tamamı ben bu foruma maal olmuş bir hiperstarım ben hepinisin kankisiyim ben popüler miyim kleo bu forumun en gislisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.