Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl forumu bilmem ama benim bidenemsin tabi forumda da dünyada da bidenesin
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl BENİMM CANIMSINNN... hattaa CANIMINİÇİ forumunnn KALBİSİNN... GÜZEL KALBİ
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun akıllı öğrencisi, sıcak kanlı arkadaşı, saygılı kardeşisin... bidenesin işte
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ÇARŞI'lı kapalı çarşımı hepimiz birer çarşı taraftarıyız sende öylesin abla unutma sadece bir gün değil 365 gün BEŞİKTAŞLI' YIZ o kadarrrrrrrrrsiyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beyaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzen büyük... BEŞİKTAŞ yer siyah, gök beyaz en büyük BEŞİKTAŞ... hepinizin içi kararmış
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl yoksa galatasaylı mı... ne güzel olurdu ama demi şimdi bi galatasaraylı.... sen bu forumun tan vaktindeki ışığısın... =)) aynı zamanda da güzel kalpli babasısın......
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl üzgünüm FENERBAHÇELİYİM teşekkürler benim bıcır bıcır kardeşim sende bu forumun ele avuca sığmayan kelebeğisin
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl bende kaynakçılık yaptım iki dakikada murticim sende anjinsan toranagasısın
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl bende kaynakçılık yaptım iki dakikada murticim sende anjinsan toranagasısın sağol abicim sn gerçekten anlayışlı birisin Uzun zamandır görmediğim üyesi.. arkadaşım ve sevdiğim arkadaşımsın
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumda tanıdığım ve konduğum avuçlardan en sıcak olanısın... ilk kelebek diyenisin.. bu forumun ince düşüncelisisin... mutlu edeni...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.