Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl aman peeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................... pes vallahi pes... sen bir nothing sin o zaman... başka bişi sölenmez sana... ben vazgeçtim sana nothing dicem..nihüüüüü
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl tmm kız. bu arada night wish hastası oldum yawwww sleppin....sun gayet iyi
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl tmm kız.bu arada night wish hastası oldum yawwww sleppin....sun gayet iyi söylemiştim sana dmii... o grup gerçekten çok iyi ya.......artık bi nightwish dinleyen daha oldu.... sleeping sun'ın klibini izliceksin bideeeeeeee.....o şekilde daha bir muhteşem....
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl sen bu forumun her geldigimde degisik niki olanisin (dövecek beni
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl estikce tirretenisin ( üsüyom kis ) ama zaten soğuk...ayarları yükseltçem yakayım birazda... sen alevlendikçe ben ısıtırım neyse yaf...ben nickimi seviyorum da...aama titreyen benim...siz etkilenmeyin...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl sen benim sarayımın kralısın.... (prens ile kraliçeyi bulamadım daha )
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl senin sarayın nerde hangi krallığın prensesisin sen bakim iyi kalpli üyesi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.