Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl mafya mı aaaa ne ilgisi var asla legal bir ablamızsın sen hem de en tatlısından murti dünya tatlısı
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl ağır ablalar ve ağır abiler bana kurtlar vadisini çağrıştırıyor da o bakımdan şeetmiştim... bilmemeci ve en akıllısından
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl murti ve yumote son olarak yazıyom ve gidiyom ardından siz bu forumun ve sanal alemin en tatlı insanlarısınız...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl bilmem ki nesi acaba... yoksam..yoksam..en hızlı forumcusu mu..
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl yok yav, öylemi diyosun biz ayrılamayız demekki hepimiz vazgeçilmeziz... canımsın
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl Kesinlikle öylesin ablacım Sen bu forumun atar damarısın beee
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl off ben bu gazla aya varmazsam sardunya değilim yavvss. tutmayın beni uçuyorum... sen de bu forumun bel kemiğisin gıı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.