Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl lem bende seni erkek mi sansam kıs nerden çıkardın bu arada (ich elektro) yah
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl him tamam yandan bakinca kis gibi duruyon saka sakin alinma ok
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ne alıncam ya yeşim beni iyi alıştırdı bu konuda (ikisim) sen bu forumun kusel kısısın desem nolur?
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yesim kardesin demek sen bu forum Üye Numarası: 33680 olanisin
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kıs...... kardeşim değil yeşim gerçekte... bis onunla forum ikisiyis gerçek ikis falan deil yanlış anlama sen de bu forumun sonradan şimdi tanıdığım iyi kıslarındansın
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kıs...... kardeşim değil yeşim gerçekte... bis onunla forum ikisiyis gerçek ikis falan deil yanlış anlama sen de bu forumun sonradan şimdi tanıdığım iyi kıslarındansın Kal geldi artık ya.... Yf bis ikis değiliz kardeşde değilis.. Manyetik benim sınıf ikisim sadece... Bu arada kime denk gelir bilemem.. Sen bu forumun herhangi bir üyesisin...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sen bu forumun en güzel kek yaptığımsın,iyi ki varsın be..nice kek dolu günler dileğiylen
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sen bu forumun en güzel kek yaptığımsın,iyi ki varsın be..nice kek dolu günler dileğiylen Yaptığın son keki yemiyorum ısrar etme sakın.. Benim babam yf... Canımsın..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kıs senin baban olamas çünkü benim babam başka yoksa bis ikis değilmiyis?
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl kıs senin baban olamas çünkü benim babam başka yoksa bis ikis değilmiyis? ni dimek bu şindi.. senin baban kim..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Bizim aileden misin diye sorudugumsun korkma değilim sizin aileden dediğimsin
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl korkma değilim sizin aileden dediğimsin Niye korkayım yaf Yanlış anlayanısın
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl fazla tanımadığımsın Acemisi ee sizin kadar nette gezinemoz Napalım kader utansın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.