Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl şekerpare sanaydı yağmurum lale devri de banaydı herhal ben alındım üstüme o zaman banadır herhalde
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Gece ara faresi Kıs faremi far çok korkarım kıs ben En çok sevileni sanırım Bunuda üserime alındım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bana bak ben erkeğim be Ayrıca imzan yine kasmaya başladı bilgisyarımı biliorum şakasına dedim ne kızıosun Kıs faremi far çok korkarım kıs ben Korkma ablacım Korkmaaaaaa
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Allahım bu bir rüyamı yoksam kabusmu Gerçeğin ta kendisi Kan ter içinde kaldın korkudan yaa
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Gösüme yeni görünenisin Leviathan içindi natii üserine alınma sakın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl biliorum şakasına dedim ne kızıosun Korkma ablacım Korkmaaaaaa Haha bende öyle Yaw kızma torunuma..Bıyıklı candy'si..(Levi;sana bu..) Adım çıkarsa karakolluk oluruz ona göre bakın he
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl LEvi;gitmişken üstümüzü başımızıda düzeltiriz karakolda.Malum Ayna varmış ya.. (Iyyyh..****** espri..)
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl imzan ne güzell kızım senin yaaaaa bu forumun imzası güzeliiii
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl imzan ne güzell kızım senin yaaaaa bu forumun imzası güzeliiii Ah bana dedi çekiliiin Tsk ederim ablacım o senin güselliğin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Olsun taurus abi,diğer konu da yaptığın espri güzeldi Beni görünce aklına tek candy karakteri geleni(natalia)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.