Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Özlüosun ama geldiğimde hiç konusmuosun dediğimsin Sedoş sen geldinde bılgısayar başında olmayıp denk gelmediğimsin natyy
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl forumun unutkanı,aşk unutmanlık yaparmış derler doğrumu yağmur
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl En asil atısın Yagmur çık aradan Yagmura dios Sedoş araya girio Allah'ım yaa
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bi depiklerim,hafızanız yerine gelir yağmur hanım.. Hadi canım yuk daha neler forumun unutkanı,aşk unutmanlık yaparmış derler doğrumu yağmur Doğrudur kıs neyi unuttun de bakem En asil atısın Yagmur çık aradan Kıs ben arada değildim zaten kenardayım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Kıs ben arada değildim zaten kenardayım Korkagısın Akşam akşam nerden geldi kıs aklıma
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Kıs nati sen akşam yasarsın kankimde sabah okur hatta canımısa okur Taurus müşerref olduğumsun
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Dedesinin kuzususun.. Al işte.. Canımsın ya En yakışıklı en karismatik en bitane en şeker en en en.. dedesisin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Al işte.. Canımsın ya En yakışıklı en karismatik en bitane en şeker en en en.. dedesisin allahh beeeeeeee
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl allahh beeeeeeee Taurus neymişsin sen mi dedin :lol: Leviathan Candy'si
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bu pareyi üserime alındım haberin olsun gloriacım sende dilber dudağısın janem
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Lale devrisin.. Bunu üserime alınmıyorum Beni kandırıklayansın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Taurus neymişsin sen mi dedin :lol: Leviathan Candy'si Bana bak ben erkeğim be Ayrıca imzan yine kasmaya başladı bilgisyarımı En çok sevileni sanırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.