Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Yok abi,zeka soruları ve bilmeceler bölümüne baktım,bize bi şey kalmıyor çözülecek Alçak gönüllüsü
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Sarı lalesi,biricik çiçeğisin.. sen de glorianın canııı arkadaşısın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bununla gurur duyuyorum.. Zeka küpüsün.. canımm yaaa... sen de zeka karesi (senin kadar asla olamam)
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yaw kimsecikler yok diye birbirimizi övmekten helak olacaz yaa.. Şaka maka gerçekten saygı duyuyorum zekana.. (Bi cevap yazmazsan çatlarmısın..? )
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yaw kimsecikler yok diye birbirimizi övmekten helak olacaz yaa.. Şaka maka gerçekten saygı duyuyorum zekana.. (Bi cevap yazmazsan çatlarmısın..? ) çatlarım vallaaaaa ben de senin zekana hayranım .. sen var ya bu forumun allamm yaaa herşeyisin beeee
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Utandırma sende bee.. utandırcam hoşuma gitti sen bu forumun içiyle dışıyla bir olanısın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Utandırma sende bee.. Sen bu forumun ramazan davulcususun.. utandırcam hoşuma gitti sen bu forumun içiyle dışıyla bir olanısın Sen bu forumun çiçeğisin...
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Sen bu forumun ramazan davulcususun.. Sen bu forumun çiçeğisin... sen de bu forumu bilmem ama benim cok sevdigimsin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl eet yaw.buraya geliyonus da bi haber vermiyonus. neyse gloria sen bu forumun lalesisin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl aaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bundan her anlam çıkabilir ya ama ii anlamda solediğini biliyorum 777 yi de salla soleme
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl elektrik akımını kontrol eden direncisin eniştemsun daaa hahahhaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Avatarı en güsel olanısın Avatarındaki kişinin ismini ögrenebilir miyim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl O benim.Adımda Şermin. Bak sen Adının Şermin diil Sermin oldugunu sanıodum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.