Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl ince ruhlususun en şeker insanısın ve sevdiğimsin , canım arkadaşımsın
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl son günlerde bi sevdigim bi sevdigimsin ki sorma gitsinn nedenini sorma bilmiyorummm valla
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Neden ki yaau Bak ben meraklı bi şahsiyetimdir Sen var bu forumun anlatamam çok büyük bişeyisin dilimin ucunda aklıma gelmio ( gloria ) Tan çekil aradan dediğimsin
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sen de var ya bu forumun nazlısısın ya sevvv gitsin beee amma naz yaptın. Ne demek sevmek istedigim birisin. Birini ya seviyorsun ya sevmiyorsun. Ortası yok bak alınacağım haaaa ne demek istiyosun sen beni sevmiyordun da sevmeye doğru yaklaştım mı aaaaaa cıldırtcan beeee (tan_vakti)
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl haşin kızısın çok tatlı aslında ama neyse gloria yaydı tan araya girenisin
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl cevap hakkınm doğdu Natalie sen bu forumun en meraklısısın (bilmem yazdıklarını takip ediyorum belki karadenizlisisin ondandır kan çekiyo) Tan_Vakti sen bu forumun sürekli araya girenisin bi de adamı hemen kızdıranısın Yumote sen bu forumun gerçekten tatlıııı meleğisinnn
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun ağlak suratlısısın sil bakimmm o gözyaşlarını tan vakti aaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.