Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl bi konuya acıklık getirelim ben anne değilim anne olacağım ama ilerde bir gun bu resimdeki benim yeğenimmm doğaaa taurus da bu forumun babalık duygusunu tadan en kutsal varlıklardan birisi... kusura bakma o zaman abla...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Evli midir bu kişi, çocuğu var mıdır? diye en çok soru sorduğumsun abi
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Sen bu forumun en korkağısıııııın.. biliyorum kahretmesinnn ama utanıyor muyum bundan bazen evet bazen hayırrrr hayat şartları ne yaparsın işteee sen de bu forumda en sevdiğim arkadaşımsınnnn
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun gözünden kan akanısın,inşallah yüreğinden kan akmaz...(guest girl'e)
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Kan akan bana geldi sanırım, dilerklerin için teşekkür ederim Sen bu forumun en sertisin (sanıyorum ki)
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl bana eşlik ettin teşekkür ederim, hiç başımı ağrıtmadın, lütfen böyle düşünme uykum geldi, elimi maustan kaldıramıyorum biri beni bu pc den kurtarsın... iyi geceler görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl İyi geceler uykun varsa zorlama kendini daha fazla pc kaçmıyorya yarınyine sizin evde olcak söz bak sen uyu pc söz verdi bana bir yere kaçmıycakmış İyi geceler memnun oldum tatLı RüyaLar MutLu yarınLar
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Boğasısın.. sankim bu forumda sen olmayınca sınıfın tadı olmuyor
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Sizin yanınızda ben neyimki,estağfurullah.. Kahverengi gözüsün(Romantik olurmuş derler..)
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yılandan zehirli insanısın Teveccüğünüz Sizin yanınızda ben neyimki,estağfurullah.. Kahverengi gözüsün(Romantik olurmuş derler..) İletilerini zevkle okuduğumsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.