Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl özlenilenisin nihayet karşılaştıkkk nasılsın Sende ablacım İyidir diyelim iyi olsun sen nasılsın ? İlbey abisi...Angelım meleği...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl hem gecesi hem yağmuru hem duygusalı hem mutlusu ne bileyim işte en güzeli
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl 3 iltifat birden tşk ederim Azizil aynı dileklerim senin içinde geçerli
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl gidip ders çalışması gerekenisin............. get da zaten pc bozuk iyice fark atcan bana...ben yazam......
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl forumun delisi! sensin deli ilbey de ne derseniz deyin ama en beyefendisi gerçektenn
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl sensin deli ilbey de ne derseniz deyin ama en beyefendisi gerçektenn ya ben niye deliyim? ben sana demedimki baksana aynı anda yazmışız!
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl sevgi pıtırcığısın hehehe sevgi pıtırcığı yaw benden de pek olmaz ama....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.