Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Mezara zaten gircez hapse evelAllah girmicez bizim heryerde elimiz var Yukarda Allah (c.c.) var!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl ALLAH (cc) haramı yasak etmiş haram yiyen cehennemlik demiş insanlar bunu unutup haram yerse her yerde elin olsa da yetişemez bu derde....
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl ALLAH (cc) haramı yasak etmiş haram yiyen cehennemlik demiş insanlar bunu unutup haram yerse her yerde elin olsa da yetişemez bu derde.... Harama el uzatmadık biz haksıza yardım ettik biz herşey ögründüğü gibi değildir! BU işler böyle değildir!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl senin dediğin gibi olsun haksıza yardım nasıl olsun zaten moralim bozuk bu trabzonun sonu ne olsun...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl sanki etmeyenisin etmiyorum ki ben zaten biliyorum onun mesleğini ama sölemem...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Ne karıştırdım ben yaaaa! bitanesisin boşweer erbay; bu forum için önemlisin
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl etmiyorum ki ben zaten biliyorum onun mesleğini ama sölemem... Söylesene be ne olur en uslusu.. (bu azizil içindi) abla sende en bilgililerinden.. ben usluyum dimi evet eheuheue bitanesisin boşweer erbay; bu forum için önemlisin saol örtmenim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.