Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl bana sorunlumu dedin? çabuk seç silahını düelloya davet ediyom seni
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl benmi araya girdim? bende 2dk sonra yazıon araya girmiş oluyom! forum kaplumbağası
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl bekliyorum o zaman kardeşim! ama sırf duygusal olmasın arada eğlenceli şeylerde olsun
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl gel seni bir yağliyim haraçlari bağliyim sen bu forumun çete başısın dön sırtını erbay kaşısın.....
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl gel seni bir yağliyim haraçlari bağliyim sen bu forumun çete başısın dön sırtını erbay kaşısın..... erbay sırt kaşımayı nerden öğrenmiş senin dilin fazla uzamış sen bi çete basşını nasıl kaşırsın? dikkat et sonra apışıp kalırsın Nasıl oldu ama?
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl ben çok çete başı gördüm o yollardan çok önce döndüm bir kaç tane toprağa gömdüm senin bu yazını görünce gülmeten öldüm.....
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl gülmekten ölmek en güzelidir bilirsin çete başıyla ugraşınca görürsün biz senin bildiğin çetenlerden değiliz edilmiş var bir yeminimiz
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl edilmiş yeminden dönmek yoktur erbay'ın cebinde böyle çete çoktur azizim seni severim demeye gerek yoktur çetelerin sonu ya hapis ya mezarluktur...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.