Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl benim öyle bi iddaam yok... sen bu forumun en kötü iddaa kuponusun mükemmelş benzetme sen bunun için 5 ay ugraşmıssındır
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl mükemmelş benzetme sen bunun için 5 ay ugraşmıssındır yoooooo ben sen miyim böyle bişi için 5 ay uğraşıyım... kendimi övmek gibi olmasın pratik zekalıyımdır ....
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl yoooooo ben sen miyim böyle bişi için 5 ay uğraşıyım... kendimi övmek gibi olmasın pratik zekalıyımdır .... evet yaptıgın benzetmedensonra zekanla övünebiliyorsan ne diyemki sana ...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl tekrar söylüyorum sen bu forumun iddaa kuponusun işte hemde hiçbir maçı tutmamış....
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl sen bu furumun yeni avatarını beğendiğimsin...nuri abi çok kıyak bakmış arkadn yaafff koptum valla.....
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl saol made in ben bu forumun yarına hasta olçak üyesiim sanırsam
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl geçmiş olsun dediğimsin sen bu forumun baş tacısın kadının sesisin
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl geçmiş olsun dediğimsin sen bu forumun baş tacısın kadının sesisin forumun seviyesi
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl yardıma ihtiyacı olanısın.... sen benim yardımcımsın cerenimooo sen de işte eyle bişi bulamadım bulunca yazacam
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl .. zeki de,iyi de,de bişi.. sen benim bana yorum yapamayanımsın..
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl sen benim şirinemsin yanlış topic oldu yav sen bu forumun şirinesisin yazcaktım
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl 3 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı) 3 Üye: adrenalin, angelflower, cerenimoo hade bakalım kim önce davranacak.... ben davranmışım.........forumun çabuk kapanı.........
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun yazılarını dikkatlice okuduğum ve zaman zaman eski beni gördüğümsün.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.