Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun bi anda ortaya çıkanısın ne zaman geldin ? sayman bana ne dedin ben hiçbişey anlamadım sevileni,espriklisi ve arkadaş canlısı dediydim.. çok sevileni..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl yaa vakana sen misin ... ismini mi değiştirdin. yoksa ... benim ilbey vakanadaya sorma rahatsızın biri ileri geri konuşunca küfürleri sıraladık ......banlandık....o yüzden vakanada 27 şubata kadar yok....o zamana kadar adrenalin salgılayacağız artık forumda
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl Allahdan 29 subata kadar uzatmamışlar...:=) neyse bizde ban yemiştik... bi aralar arızalarda olmuyo deil yani buralarda... sevindim ya bende nerde diye düşünüyordum... sen bu forumun ve benim dostumsun...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür ederim sayman huyum kurusun öyleyim kendimdiir die demiyorum sıcakkanlıyımdır sen de en samimisi
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl daha anlayamadım annayınca söylerim... zırp pırt avatar değişmeye başlayanısın......... zor seçerim..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl sen bu furumun zor seçenisin...ama eminim kaliteyi bulacak olansın......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.