Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl furumun delisi..... diyene bak ya bu arada erbayda forumun efendisi
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl forumun adrenalini yükselteni.....o nası avatar ya..... angel araya girmişsin....sende forumun meleği...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl forumun evliya çelebisi..... hayyamı sevdiğine sevindim ayrıca... Ömer Hayyam sevilmezmi
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl sen benim hiçbir şeyimsin yabancı bir şarkı gibi yarım yağmurlu bir ağaç gibi ıslak hiç kimse misin bilmem ki nesin uykumun arasında çağırdığım çocukluk sesimle ağlayarak
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl ben miiiiiiiiiii sevindirik oldum valla :):) (kız kısmısı işte iki güzel söz söleyince şımarıyorlar işte ) teşekkür ederim en güzel iltifat edeni
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl dur daha sevileni,espriklisi ve arkadaş canlısı demedim.... falla girmiş araya..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl tamam çekildim aradan iyi gecelerrr en gececiler:) azizile demiştim .... ama aynısı zaten onada uyuyor... allam gene gelmiş....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun bi anda ortaya çıkanısın ne zaman geldin ? sayman bana ne dedin ben hiçbişey anlamadım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.