Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl yok uzaya cıkacak cok agırlık yapıyormuşsun .. ne demek şimdi olmaz sa olmasısın işte.. ben öle diyorum...
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl gs liyim ama hasta değilim, sen sazan oluyon bu durumda galibaa!
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ya siz çok yavaşsını sıkılıom ben, başka forum bulcam bu gidişe
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ya siz çok yavaşsını sıkılıom ben, başka forum bulcam bu gidişe hiç tavsiye etmem..çünkü burası gibi olmuyor böcüğüm......
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Ya bi dene basket forumu vardo o güzeldi ama kapandı sonra tekrar açıldı ama ben gitmedim bu sefer! Benim kendi forum sitem var ama o bizim sınıfdakilere özel Yani gerçek sınıfımdakilere burdakilere değil!
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Yazar sen bu forumun neyisin beeaa.kimisin nerden çıktın haa buldum sen banlı üyesisin....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl armana:forumun topic fabrikası... karçiçeği:forumun (siyah beyaz fotoğtafı vede imzasından dolayı) hüzün kokanı....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.