Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun mercedes kadar kaliteli mclaren f1 kadar hızlı olanısın..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 19 yıl Yazar AMA BENİM ABLAM YOKKİİİ YANİ OLSAYDI ANCAK BU KADAR SEVİNİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM evet artık bir ablan var....ama çok şanslısın baştan diyim ben çoğ ey biriyim.... hani gökte ararken yerde buldun ele bişe işte.fahri kardeş ilan ettim gitti seni...hadi hayırlı olsun gel elimi öpte imzaları atak madeye gelince forumun neyi bilmem ama benim bidenem o......
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl forumun hattorihanzosu o........ bugün inecek o kılıç kafamıza ya du bakalım...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl sen bu furumun hiperaktifisin...... yaf bunu vakana yazmış sen bu furumun en şugar hareketlisisin....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl sen bu formun % 30 cotton, % 20 karalahana, % 40 hamsi , % 5 mısır ekmeği , % 4 karadenizin suyu , % 0,5 polyester , % 0,5 delikanlılıktan oluşan adamısın
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl zuhaha azizim %0.5 mi delikanlılık verdin yaw çok az oldu bee.. sende bu forumun %100'ü hakiki hint kumaşından olanısın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.