Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
RUA RUA RUA neredesin sen yahuuu kesin süper bir iş buldun yönetici oldun unuttun bizi [/b]

Asıl sen neredesin. Gören de aramız açıldı zannedicek. Bak dışarıya karşı çok yanlış imaj veriyoruz haa!

Benim gibi bir adamı kim yönetici yapar. Ben "oku oku; aç gez" modunu seçiyorum.

Gönderi tarihi:
:D yok o senin elinden değil benim gudubetliğimden kaynaklanıyordur :D

ama böyle görüntüleri falan koyma, 70 milyon bizi izliyo, lütfen. B)

"oku oku aç gez modu" foruma konulması gereken bir mod ben de yardımcın olurum.

aç aç oku

oku oku aç kal

en sonunda

aç bir bakkal

: :lol::usutuk::deli::iyi:

Gönderi tarihi:
ah ah ah! sen kırk yılda bir gelmişsin, sana kalpli kurabiyelerden veriyorum :)

kalpli.jpg

ayyy thankk youuuuuu ruacımmmmmm, pek bi makbule geçtin allah senden razı olsun, merciiiiiii :D karnım doydu ohhhhhh :deli:

kahve iyi gelir şimdi bana :clover: , godzi yok mu godzi :huh::unsure: duyduguma gore cok guzel kahve yapıyormuş, şöyle bana da bir kahve yapsa da keyifli keyifli içsem :):lol::wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Godzi,

Sen bu mektubu okurken sanırım ben yine çok uzaklarda olacağım... Sanırım diyorum çünkü ben de o uzak yerlere gidip gitmeyeceğimi henüz bilemiyorum.... Bugünlerde kendim için yeni bir gezi planlıyorum ama işte herşey planladığım gibi gitmeyebilir...

Bu geziyi internetten falan çok araştırdım Godziciiim, turizm sitelerine falan da baktım, gerçi gidenler neredeyse hiç ama hiç yorum yapmamış ama okuduklarımdan yola çıkarak ben o yer hakkında epey bir fikir sahibi oldum gibi... Gidenlerin bir çoğu oraya tatil diye gitmiş, sonra dönmemişler, yerleşmişler... Orası için bazıları çok sıcak diyor, bazıları çok güzel diyor, bazıları boğucu bir havası var diyor, bazıları rahat diyor... Sanırım gittiğin bölgeye göre havası da değişiyor.... Ben daha hangi bölgeye gideceğime karar veremedim...

Aslında herkes biliyor da orayı, tatil olarak pek düşünmüyorlar sanırım, genelde insanlar oraya yalnız gitmeyi tercih ediyorlar ama yine de kampanyaları falan takip etmekte fayda var... Kimi zaman toplu gidişler falan da oluyormuş, onları iyice öğrenmek lazım tabiii... gerçi bu toplu gidişlerin de süresi, zamanı falan pek bilinmiyor, birden HADİYİN GİDİYORUZ diyebiliyorlar, diyorum ya işte takip etmek lazım... Tek tek gidince biraz daha masraflı gibi... Çok ünlü birkaç turizm katalogu var, sürekli bu yerlerden bahseden... Üstelik bu turizm katalogunu hazırlayanlar, eninde sonunda bir gün herkesin oraya gideceğini söyleyecek kadar da iddialılar. Böyle iştee, beni de bir merak saldı bugünlerde yani anlayacağın...

En cazip tarafı da çok ucuz oluşu Godziciğim, vallahi ne kadar kalırsan kal, otel masraflarıydı vs. hepsi bedavaya geliyor... Gerçi oteller bildiğim kadarıyla çok konforlu değil, odalar genelde dar, havasız ve karanlık oluyormuş ama uyumak için idealdir sanırım :) Öyle kıyafet falan da dert değil, tek bir kıyafet giyip gitsen oluyor, orada hiçbirşey parayla değil, o nedenle giderken yanına para alman da gerekmiyor... Valize de gerek yok, çünkü gümrükten geçerken neyin var neyin yok el koyuyorlar... Bak tek bir kıyafetle, tek kuruş ödemeden, gidip çoook uzun süre ddinlenebilecek bir yer burası... Gözünü kapatıyorsun, yatıp keyfine bakıyorsun... Düşündükçe daha da cazip geliyor... Neyse işte benim için dua et ki bu istegim kabul olsun :)

İçimden geldi sana bir şarkı göndermek istiyorum :)

Buralardan Gitme - Feridun Düzağaç

Çok su verince ölür ya çiçekler.

Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer

Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu

Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum.

Sen ne güzel güldün, solmuyordun.

Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun.

Çiçekler...

Çiçekler sevildikçe büyür.

Gitme diyorum sana gitme!

Çiçeklerim benimle ölür.

Buralardan gitme.

Buralar gitsin, sen gitme.

Gitmek çözecekse...

Ve biri gidecekse...

Buralar gitsin, sen gitme...

Sen gitme.

Ben şimdi gidim godzicim, sonra belki yine görüşürüz :) ha aklıma gelmişken sen balıkla kuş hikayesini bilir misin?

Balık kuşa aşık olmuş,kuşta balığa,

Ama ne balık uçabilirdi havada

Nede kuş yüzebilirdi suda,

Peki nerde buluşacaklar,

Nasıl gezip tozacaklar,

İşte bunun adı imkansız sevda...

Geçen gün bir film izledim, çok güzeldi, tesadüfen bu hikayeden bahsetti... Da Vinci de vardı filmin kahramanları içinde ve dedi ki, balıkla kuş buluşsun diye demek ki biz de balığa kanat takacağız...

Aman bugün benim sigortalar biraz gevşek, saçmalıyorum... Öyle bir tuhaf bugün benim aklım... Daldan dala işte... Bir hüzünlüyüm bugün, bu hüzün de mektubuma yansıdı :( Godziciiim, sayfanı kendimle, kendi kafa dağınıklığımla kirlettiğim için kusura bakma olur mu arkadaşım...

Gönderi tarihi:
godziiiii! gloria kahveleri senden istiyo aga :)

valla geçenlerde yazmış biryerlerde okudum, ben çok güzel kahve yaparım diyordu, ben o yuzden ondan istedim kahveyi ama bak hala gelmedi, yok buralarda, sabahtan beri kahve bekliyoruzzzz :(

Gönderi tarihi:
valla geçenlerde yazmış biryerlerde okudum, ben çok güzel kahve yaparım diyordu, ben o yuzden ondan istedim kahveyi ama bak hala gelmedi, yok buralarda, sabahtan beri kahve bekliyoruzzzz :(

bekliycen biraz o zaman :)

Gönderi tarihi:
mektup güzel. okudum. mektup budur. iki nokta üst üste sırıtıyorum iki nokta üst üste

hehehee "ER MEKTUBU GÖRÜLMÜŞTÜR" gibi olmuş bu ya :D:w00t:

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşım Godzi,

Sen bu mektubu okurken sanırım ben yine çok uzaklarda olacağım... Sanırım diyorum çünkü ben de o uzak yerlere gidip gitmeyeceğimi henüz bilemiyorum.... Bugünlerde kendim için yeni bir gezi planlıyorum ama işte herşey planladığım gibi gitmeyebilir...

Bu geziyi internetten falan çok araştırdım Godziciiim, turizm sitelerine falan da baktım, gerçi gidenler neredeyse hiç ama hiç yorum yapmamış ama okuduklarımdan yola çıkarak ben o yer hakkında epey bir fikir sahibi oldum gibi... Gidenlerin bir çoğu oraya tatil diye gitmiş, sonra dönmemişler, yerleşmişler... Orası için bazıları çok sıcak diyor, bazıları çok güzel diyor, bazıları boğucu bir havası var diyor, bazıları rahat diyor... Sanırım gittiğin bölgeye göre havası da değişiyor.... Ben daha hangi bölgeye gideceğime karar veremedim...

Aslında herkes biliyor da orayı, tatil olarak pek düşünmüyorlar sanırım, genelde insanlar oraya yalnız gitmeyi tercih ediyorlar ama yine de kampanyaları falan takip etmekte fayda var... Kimi zaman toplu gidişler falan da oluyormuş, onları iyice öğrenmek lazım tabiii... gerçi bu toplu gidişlerin de süresi, zamanı falan pek bilinmiyor, birden HADİYİN GİDİYORUZ diyebiliyorlar, diyorum ya işte takip etmek lazım... Tek tek gidince biraz daha masraflı gibi... Çok ünlü birkaç turizm katalogu var, sürekli bu yerlerden bahseden... Üstelik bu turizm katalogunu hazırlayanlar, eninde sonunda bir gün herkesin oraya gideceğini söyleyecek kadar da iddialılar. Böyle iştee, beni de bir merak saldı bugünlerde yani anlayacağın...

En cazip tarafı da çok ucuz oluşu Godziciğim, vallahi ne kadar kalırsan kal, otel masraflarıydı vs. hepsi bedavaya geliyor... Gerçi oteller bildiğim kadarıyla çok konforlu değil, odalar genelde dar, havasız ve karanlık oluyormuş ama uyumak için idealdir sanırım :) Öyle kıyafet falan da dert değil, tek bir kıyafet giyip gitsen oluyor, orada hiçbirşey parayla değil, o nedenle giderken yanına para alman da gerekmiyor... Valize de gerek yok, çünkü gümrükten geçerken neyin var neyin yok el koyuyorlar... Bak tek bir kıyafetle, tek kuruş ödemeden, gidip çoook uzun süre ddinlenebilecek bir yer burası... Gözünü kapatıyorsun, yatıp keyfine bakıyorsun... Düşündükçe daha da cazip geliyor... Neyse işte benim için dua et ki bu istegim kabul olsun :)

İçimden geldi sana bir şarkı göndermek istiyorum :)

Buralardan Gitme - Feridun Düzağaç

Çok su verince ölür ya çiçekler.

Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer

Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu

Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum.

Sen ne güzel güldün, solmuyordun.

Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun.

Çiçekler...

Çiçekler sevildikçe büyür.

Gitme diyorum sana gitme!

Çiçeklerim benimle ölür.

Buralardan gitme.

Buralar gitsin, sen gitme.

Gitmek çözecekse...

Ve biri gidecekse...

Buralar gitsin, sen gitme...

Sen gitme.

Ben şimdi gidim godzicim, sonra belki yine görüşürüz :) ha aklıma gelmişken sen balıkla kuş hikayesini bilir misin?

Balık kuşa aşık olmuş,kuşta balığa,

Ama ne balık uçabilirdi havada

Nede kuş yüzebilirdi suda,

Peki nerde buluşacaklar,

Nasıl gezip tozacaklar,

İşte bunun adı imkansız sevda...

Geçen gün bir film izledim, çok güzeldi, tesadüfen bu hikayeden bahsetti... Da Vinci de vardı filmin kahramanları içinde ve dedi ki, balıkla kuş buluşsun diye demek ki biz de balığa kanat takacağız...

Aman bugün benim sigortalar biraz gevşek, saçmalıyorum... Öyle bir tuhaf bugün benim aklım... Daldan dala işte... Bir hüzünlüyüm bugün, bu hüzün de mektubuma yansıdı :( Godziciiim, sayfanı kendimle, kendi kafa dağınıklığımla kirlettiğim için kusura bakma olur mu arkadaşım...

BİR KERE KOCA KOCA YAZIYORUM BURAYA SAYFAYI KİRLETMEK ÇOK YANLIŞ OLMUŞŞŞŞ.NE GÜZEL ÇİÇEKLER AÇMIŞ KUŞLAR BALIKLAR RENGARENK OLMUŞ.SEN YAZMAZSAN KÖTÜ OLUR ASLINDA

Havalar ısındı giden gidene

Dualarım seninle Rua da seninle :) umarım düşündüğün gibi olur herşey.Yine de bol bol yaz.yaz bol, bol yaz (her anlamda işte :) )

Balıka kanat takmak güzel fikir

kuşa oksijen tüpü de takabiliriz :D şaka şaka biraz gülün diye yaptım içiniz kararmış bugün sanki biraz...

neyse MEKTUPLAR ER YA DA GEÇ GÖRÜLECEKTİR.

Gönderi tarihi:

ya kahvee... gloria gelsin söz hemen yapıcam....bozuk kahve bozuk tazesinden yapıcam ben ona.

şşşiiişşşttt Rua başlık adı süper haaa ne demek ooo :D küfür değil değil mi ilaç adına benziyor altına not düşeriz " sabah öğle akşam 1 er tane yatmadan önce 2 tane uykun kaçtığında 3 tane kalktıktan sonra 2 tane otururken 1 tane..... sıcakk sıcakkkkk zzzzz bıızzzzz :usutuk::cokkomik::deli:

Gönderi tarihi:

tahmin ettigin gibi hala tezle ugraşıyorum yanlışlarım varmış -_- (ben görememiştim gerçi yazarken de B) ) sonuç bölümümü merak ediyorsan hala başaramadım bir iki paragraf denesemde :unsure::P

sen mantı istiyorsun da her zaman mantı olmaz ki :lol: bugün hafif ögünlerden gidiyoruz :D

makarna_salatasi_copy.jpg

Gönderi tarihi:

Tez mez diyip durmayın be yaw, tepem atıyor!!!! Koskoca bir yıl geçirdim, tezle ilgili ilerlemem halihazırda beyaz bir sayfa, bomboş, tertemiz, piripakk, tıpkı "beyazlıkta inci, gönlümüzde birinci ariel" ile yıkanmış gibi... O kağıdın üzerine nokta (.) bile koymadım...kağıtların da bir cenneti, cehennemi olsa vallahi benimki saflıktan cennetlik olur :D

Yani diyorum kiiiiii, tez mez demeyin, ben bir yıldır tez yazmaya niyetleniyorum, bir yıldır daha elime bir kağıt alıp, onun üzerine nokta bile koymadım... Yarabbim ya resul allahım yaaaaaaaaaaa... töbeee töbeeeee, ne teziiii, başka konu mu yok konuşulacak, bahar gelmiş, neredeyse yaz gelecek, havadan konuşun, sudan konuşun, hayatın güzelliklerinden konuşun, aşktan konuşun, şiir gonderin birbirinize, çiçek böcek gönderin neeee teziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :angry:

ayrıcaaaa bir kahve yapmadın ya bana alacağın olsun seninnnnn...

Gönderi tarihi:
ya kahvee... gloria gelsin söz hemen yapıcam....bozuk kahve bozuk tazesinden yapıcam ben ona.

şşşiiişşşttt Rua başlık adı süper haaa ne demek ooo :D küfür değil değil mi ilaç adına benziyor altına not düşeriz " sabah öğle akşam 1 er tane yatmadan önce 2 tane uykun kaçtığında 3 tane kalktıktan sonra 2 tane otururken 1 tane..... sıcakk sıcakkkkk zzzzz bıızzzzz :usutuk::cokkomik::deli:

ruacımmmm bugünlerde godziyle aram bozuk, geçenlerde bir kahve istedim yapmadı bana yaaaaaa :(:crying: canım ruacımmmmmm sen bana bir kahve yapıversen, ne bilim mesela yanına da biraz kurabiye yapsan, ben var yaaaa nasıl sevinirim biliyor musunnnn? Çoook sevinirim yaniiii :)

Gönderi tarihi:

tez bitmeyince yani ben bitiremeyince konu tez oluyor hep ben napiyim. hayır sadece bir sonuç yazmak bu kadar mı zor insan o kadar sayfayı yazarda bir sayfayı bitiremez mi olmuyor :angry: işteeeee ben napiyim.gloria ya bana bir sonuç yazsan nolur sanki :D-_-

godzii B) bir çuval kahveyi veriyorsun da bir fincan kahve yapmayı cok görüyorsun ! -_- ben de küstüm şimdi çook hemde :P:D

Gönderi tarihi:
ruacımmmm bugünlerde godziyle aram bozuk, geçenlerde bir kahve istedim yapmadı bana yaaaaaa :(:crying: canım ruacımmmmmm sen bana bir kahve yapıversen, ne bilim mesela yanına da biraz kurabiye yapsan, ben var yaaaa nasıl sevinirim biliyor musunnnn? Çoook sevinirim yaniiii :)

AAAA! Godzi yapmadı mı kahveyi? Ben ona sorarım :P

Yaparım tabi ne demek. :wub: Kurabiye neyin de alırım şinci pastaneden. Dur bekle accık, geliyorum şincik :D

.................

....................

..........................

.................................

...............................................

...............................................................

...................................................................

...............................................................................

Ahanda geldim. Oyy çok yorulmuşum be. Taaa pastaneye kaa gittim koşa koşa :sweatingbullets:

99051.jpg

Bu kahveyi de seversin sanırım

starbucks.JPG

Gönderi tarihi:
Tez mez diyip durmayın be yaw, tepem atıyor!!!! Koskoca bir yıl geçirdim, tezle ilgili ilerlemem halihazırda beyaz bir sayfa, bomboş, tertemiz, piripakk, tıpkı "beyazlıkta inci, gönlümüzde birinci ariel" ile yıkanmış gibi... O kağıdın üzerine nokta (.) bile koymadım...kağıtların da bir cenneti, cehennemi olsa vallahi benimki saflıktan cennetlik olur :D

Yani diyorum kiiiiii, tez mez demeyin, ben bir yıldır tez yazmaya niyetleniyorum, bir yıldır daha elime bir kağıt alıp, onun üzerine nokta bile koymadım... Yarabbim ya resul allahım yaaaaaaaaaaa... töbeee töbeeeee, ne teziiii, başka konu mu yok konuşulacak, bahar gelmiş, neredeyse yaz gelecek, havadan konuşun, sudan konuşun, hayatın güzelliklerinden konuşun, aşktan konuşun, şiir gonderin birbirinize, çiçek böcek gönderin neeee teziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :angry:

ayrıcaaaa bir kahve yapmadın ya bana alacağın olsun seninnnnn...

Evet çok çalışıyo, o yüzden sayfa bomboş.

Gönderi tarihi:

KAHVELEEEERRRRRRRR.....

mf210kavaxt8.jpg

ekilli8rjyyir4gv8.jpg

bu da ... kim canı isterse ona olsun

11901804571190178344cofan9.jpg

kızmayın bana yaaa bozuk kahveler makinalar falan ondan yani hem Rua vermiş size kahve ...biz birbirimizn yerine bakıyoruz.

Gönderi tarihi:
Birleşik Arap Emirlikleri gibi olmuşsunuz ayol :w00t:

Hayırlı uğurlu olsun sayfanız :alkis:

şimdi biz size gelince size gelmiş olcaz he öylemi :usutuk:

iyi yapmışsınız öyle ayrı ayrı uğramak zor oluyordu :islik:

:D Hemşom, sizi zahmetten kurtardık :D

Biyendin mi hemşom :iyi::D

Gönderi tarihi:

noluyor yaaa -_- benim zaten bugün beynim agrıyor(başımı gecti artık :P ) 1 saatlik sınavdan cıkınca öyle gibi oluyyor ;):P

şimdi rua nerde rua burdaysa godzi nerde :unsure::P ikisi de burdaysa benim kahvem nerde :D:lol: illa kahvemi soracam .haa üstekileri gördüm de onlar sogumuş godzi üzgünüm bir zahmet yenisini isterim ne kötü oldum hep bu sınav böyle yapıyor :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.