Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Bu topic sıcacıkmış ya çay kahve muhabbet gırla gidiyor bakar mısınız :rolleyes:

pastaları kekleri kahveleri çayları duyan geliyo duyan geliyo. napalım, verelim bari ....

portakalSuluKekDilim.jpg

130619721_4e2539c037.jpg

bulaşıkları sağa sola atmayın orada kocaman makina var. onun içine koyun tamam mı. valla bugün çok yorgunum ona göre. bu ne yaaa, hep bana işleri bırakıp gidiyosunuz kardeşim... :angry:

Gönderi tarihi:

Koku çekiyor ne yapalım şimdi ama :P

Yorgun morgun yapmışsınız ama çok güzel olmuş valla :D

Gönderi tarihi:
Rejim nası gidiyo beylerrrrr :ermm: var mı bi gelişme... bozmadınız inşallah rejimiiii...

Bi bozun hele valla bu sayfayı kapatma davası açarım... Kimse bu rejimi bozamaz.. Mümkünatı yoktur... Kapattırırım, bu sayfayı...Size siyasi yasak uygularım... Bi daha da hiçbir partiye gidemezsiniz... oylece oturursunuz evde...

Eğer rejim yapıp, bu kiloları vermezseniz, gideceğiniz partideki kızlar sizi begenmez.... ayy göbekliler gelmiş derler... Herşey sizin için... İmaj herşeydir...

Ben sizi seviyorum, isterim ki iyi olun :) herşey sizin için...

sevgili gloria, bu sayfa siyaset üstü olduğunan gapataman, siyasi yassak neyin de uygulataman bu birr. ikincisi ben irejimi bırakıyom, çünkü irejim delikanlı adamı bozar. saygılarımı sunuyom, hemen ardından da sevgilerimi gönderiyom ki saygı sevgi çerçevesinde olalım deyin.

Sayın Rua, size hatırlatmak isterim ki ölüm en büyük gerçektir, bunu siz de görmelisiniz, başsayfabaşkanımız godzi bey de görmeli ve hatta tüm forum yönetimi görmeli... ölüm bize şah damarımızdan daha yakın... Hepimiz faniyiz, onun için o kapatma davasını falan bırakın bir kenarlara, en büyük hatip musalla taşındaki cenazedir, susar ama çok şey söyler

Saygılar Sevgiler Efenim

Söz Müzik: Gloria ARINÇ :D

gothic91pm5lomp5.jpg

heeee cozuttum nolmuşşşşşş -_-:chris:;):P

Gönderi tarihi:

Godzilla naber

nasıl olsun valla deliyim

---------------------

İddianame davanın bir numaralı sorumlusu olarak görülen Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç; "Hazırlanan iddianamede garez var, kin var. Bu iddiaların hiçbiri delillere dayanmıyor. Sayın başsavcı o kadar acele hazırlamış ki, Cumhurbaşkanı'nın sadece vatana ihanet suçundan yargılanabileceğini düzenleyen Anayasa'nın 105. maddesini bile incelememiş" " dedi.

"YÜZDE 70'LE DÖNERİZ" (ben bu döneri yerim zaten karnım aççççç :w00t: )

Manisa'daki "Mesir Şenlikleri"nin açılışında konuşan Arınç, "AK Parti halkın iradesiyle iktidara gelmiş bir partidir. Partimizin kapatılması halinde yüzde 70'le geri döneriz" dedi.

sonra yine döktürdü

AK Parti Manisa Milletvekili Arınç, kapatma davası ile ilgili olarak, "Ölüm en büyük gerçek. Bunu başsavcı da görmeli herkes görmeli" dedi.

ardından faruk çelik döktürdü

"Bu millette, kanlarında bozukluk olan, bu milletin bayrağı, toprağı, cumhuriyeti ve değer yargıları ile sorunu olanlar olabilir. Ama bunların marjinalin marjinali noktadaki konumlarını 70 milyona kesecek tarzda haksızlığı millete yapmayalım" dedi.

-----------

godziii sana söylüyorum buraya da yazıyorum Dikta Rejimine az kaldı (delimiyim bennn )

Gloria bizim rejim olmazsa Dikta rejiminde kesin zayıflayacağım

bunları neden buraya yazdım.bunlar bir anı... kötü bir anı

Rua dostum sağol ben yokken iyi bakıyorsun buraya :flowers:

Gönderi tarihi:

kahve için çikolata için çok teşekkür ederim Godzilla :)

iyi bak kendine sizi seviyorum, hemşomu, seni, taylan'ı, :)

dur çıkmadan bi kahve daha alayım, hımmm süper hadi görüşürüz sevgiler :hug:

Gönderi tarihi:

Canım Rua'cım

Beni biliyosun ya sevgi pıtırcığı gibiyimdir, hele böyle bahar aylarında sevinçle dolar içim, herkesi herşeyi severim, :wub: salaklar gibi hemde :P hani çocukken 7/8 yaşlarındayken sevgi şiirleri okur, kırlarda neşeyle koşardık ya öyle hisler geçer hala içimden, var bende bi kaçıklık ben biliyorum ama sen çaktırma :unsure::wub::w00t:

Konuyu şuraya bağlayacağım, sen ve senin gibi kendime bir akraba gibi yakın hissettiklerim aklıma gelince içimde gerçekten çocuksu bir sevinç duygusu yaşıyorum, bu his bana hiç tanımadığım bir ülkede, yalnızken, anlaşılamamışken, anlamamışken, uzaydan gelmiş gibi kalmışken, aynı dili konuştuğum, aynı duyguları paylaştığım, aynı kanı taşıdığım insanlarla kalabalıklaşma ve güven duyma hissini yaşatıyor...

Ne garip şeydir bu aslında pek çoğumuzun akrabaları vardır yıllardır görmediğimiz, görmekte istemediğimiz ama hepimizin hayatında öyle özel insanlar vardır ki, onları özleriz, onları severiz ve akraba olmak için illa aynı aile soyundan gelmiş olmak gerekmediğini hissederiz... Sen benim için gerçek anlamda böyle birisin... İyiki varsın... Canım hemşom... :hug:

Bazen abartılı geliyor söylediklerim ama içimde hissetmediğim hiç birşeyi dilime dökmeyi başarmış biri değilim... -_-

Seni tanımak, düşünsel akraba olmak, aynı zincirin halkası olmak, özgür bir beyinle, özgür ve temiz bir kalple tanışmış olmak, sınırları zorlayan insanların soyundan gelenlerin hiç bir esareti kabul etmeyeceği türler arasında olmak, paylaşmak ve anla/şıl/mak harika bir duygu...

Seni çok seviyorum bidenecik hemşom, Allah seni senin gibilerle karşılaştırsın... :wub:

Gönderi tarihi:
kahve için çikolata için çok teşekkür ederim Godzilla :)

iyi bak kendine sizi seviyorum, hemşomu, seni, taylan'ı, :)

dur çıkmadan bi kahve daha alayım, hımmm süper hadi görüşürüz sevgiler :hug:

kahveler sana ve arkadaşlarımıza feda olsun

dilerim gerçeklerini de birgün hep beraber buradaki herkesle içeriz

ama deniz kızına ayrıca bir pasta almamız lazım olacak gibi :lol:

Gönderi tarihi:

heyyy ... :grin: artık gayfe , börek servislerine buradan da yardımcı olucaz öyle mi.. ohh forum kilo alıcak bu gidişlee :P

hem siz diyette değil miydiniz? bozdunuz mu diyeti yoksa... :o sarı lalem duymasınnnn :w00t: özledim zaten onu da göremiyorummm :wub:

Ruaa... hmm sarı lalem sanıp tokuşturduğum kişii :D bak çok güzel bir resim buldumm bennn niyeyse buraya ekleyesim geldiii :)

8dnj1.jpg

kadehin içindeki şarap düşünce kalp şeklini almış . . çok hoş yaa.. insanı bu görüntü sarhoş ederr kii :rolleyes:

hmm defterin hayırlı olsun..burdada parmağım olsun dedim...

parmak3km9xr3.jpg

işte parmağımm... :lol: çok efkarlıı bugünn :yuvarlan:

Gönderi tarihi:
yaw sen bitanesin beeeyaaa

koca koca pastaları görmeyecek kadar da körsün B) hhhehehehehhehehe :lol:

hıhhh -_- istemem küstüm :P birkere adın bencile cıktı artık ohh ya tüm forma yazıyorum godzillaa bencil bencil diye :P pasta aaa nerde yoo fikrim degişti :lol: sen bencil degil harika bir ev sahibisin :D

Gönderi tarihi:
Canım Rua'cım

Beni biliyosun ya sevgi pıtırcığı gibiyimdir, hele böyle bahar aylarında sevinçle dolar içim, herkesi herşeyi severim, :wub: salaklar gibi hemde :P hani çocukken 7/8 yaşlarındayken sevgi şiirleri okur, kırlarda neşeyle koşardık ya öyle hisler geçer hala içimden, var bende bi kaçıklık ben biliyorum ama sen çaktırma

Konuyu şuraya bağlayacağım, sen ve senin gibi kendime bir akraba gibi yakın hissettiklerim aklıma gelince içimde gerçekten çocuksu bir sevinç duygusu yaşıyorum, bu his bana hiç tanımadığım bir ülkede, yalnızken, anlaşılamamışken, anlamamışken, uzaydan gelmiş gibi kalmışken, aynı dili konuştuğum, aynı duyguları paylaştığım, aynı kanı taşıdığım insanlarla kalabalıklaşma ve güven duyma hissini yaşatıyor...

Ne garip şeydir bu aslında pek çoğumuzun akrabaları vardır yıllardır görmediğimiz, görmekte istemediğimiz ama hepimizin hayatında öyle özel insanlar vardır ki, onları özleriz, onları severiz ve akraba olmak için illa aynı aile soyundan gelmiş olmak gerekmediğini hissederiz... Sen benim için gerçek anlamda böyle birisin... İyiki varsın... Canım hemşom... :hug:

Bazen abartılı geliyor söylediklerim ama içimde hissetmediğim hiç birşeyi dilime dökmeyi başarmış biri değilim... -_-

Seni tanımak, düşünsel akraba olmak, aynı zincirin halkası olmak, özgür bir beyinle, özgür ve temiz bir kalple tanışmış olmak, sınırları zorlayan insanların soyundan gelenlerin hiç bir esareti kabul etmeyeceği türler arasında olmak, paylaşmak ve anla/şıl/mak harika bir duygu...

Seni çok seviyorum bidenecik hemşom, Allah seni senin gibilerle karşılaştırsın... :wub:

:blushing:

Valla hemşom, beni çok duygulandırdın, onu baştan söyleyeyim. Yani ben de bunların üzerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. :wub: Ama kalp kalbe karşıdır canım hemşom :) seni çok seviyorum ben de. Bu güzel yazı için sağol :clover:

Gönderi tarihi:
aaabbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooo

hani kayfeler pastalar meyvalarrrr

asıl olan RUA nerede

o inanılmaz birisii yaaa

ama ben çok kelek biriyim onu eklemeden olmayacak...

:) estafurullah, kelek diye bir şey yok, sen tam bir kavunsun :D:clover:

1170240682_pasta_istiyorummmhmmm.jpg

bu sevgili dostlarıma olan aşkımı gösteren bir pasta (ben yaptım :P)

meyve_sebze.jpg

meyveleriniz

kahve.gif

bu da kahve

Gönderi tarihi:
heyyy ... artık gayfe , börek servislerine buradan da yardımcı olucaz öyle mi.. ohh forum kilo alıcak bu gidişlee

hem siz diyette değil miydiniz? bozdunuz mu diyeti yoksa... sarı lalem duymasınnnn özledim zaten onu da göremiyorummm

Ruaa... hmm sarı lalem sanıp tokuşturduğum kişii bak çok güzel bir resim buldumm bennn niyeyse buraya ekleyesim geldiii

8dnj1.jpg

kadehin içindeki şarap düşünce kalp şeklini almış . . çok hoş yaa.. insanı bu görüntü sarhoş ederr kii

hmm defterin hayırlı olsun..burdada parmağım olsun dedim...

parmak3km9xr3.jpg

işte parmağımm... :lol: çok efkarlıı bugünn :yuvarlan:

valla buraya sırf karın doyurmaya geliyonuz yaaaa....yazıklar olsun sana da beee... -_-

sarı laleyi ben de göremiyorum uzun zamandır, ben de senin gibi çok özledim ama uğrar belki :unsure:

yaw kardeşim bak ah ah ah aaahhhhh :( neden döküyosun şu kadehi yaaa, kalp olsun diye mi. bana veerrr. ben onu içince zaten kalp gibi oluyorum :lol:

bak parmak da güzelmiş :D dikkat et de defterimi yakma :D

sevgiler :) sen estikçe biz zangırdarız :)

Gönderi tarihi:
ohh ya sevindim bu deftere ben neden düsünmedim ;) . godzillanın defterine yazmaktan kurtuldum :P zaten kendisi bir bencil bir bencil :P:D

bana nerde kahve ya bende isterim köpüklü olsun mümkünse az şekerli olsun B)

al işte, midesini düşünen biri daha. godzi dostumu yedi bitirdi, şimdi beni yolmaya gelmiş B)

ama hadi kıyamam ben sana al al al...... hadi al ye al ye al ye.... (ben bazen takılırım kusara bakma) al hadi al. hadi al doyur kendini al hadi al.........

sofra.jpg

filizinmutfagi_TATLILAR.jpg

tabi bu kızcağız da haklı yani. bütün gün denizde yüz yüz nereye kadar. acıkıyo tabi.... yazık, kıyamadım yine. :)

AAAAAAAA! kahve unuttuk. al kahveni de iç bakim. ama tok karınla çok açılma denizde. derinlere gitme tamam mı.. hadi bakim, laf dinle biraz..

kahve_fincanda.jpg

Gönderi tarihi:
al işte, midesini düşünen biri daha. godzi dostumu yedi bitirdi, şimdi beni yolmaya gelmiş B)

ama hadi kıyamam ben sana al al al...... hadi al ye al ye al ye.... (ben bazen takılırım kusara bakma) al hadi al. hadi al doyur kendini al hadi al.........

sofra.jpg

filizinmutfagi_TATLILAR.jpg

tabi bu kızcağız da haklı yani. bütün gün denizde yüz yüz nereye kadar. acıkıyo tabi.... yazık, kıyamadım yine. :)

AAAAAAAA! kahve unuttuk. al kahveni de iç bakim. ama tok karınla çok açılma denizde. derinlere gitme tamam mı.. hadi bakim, laf dinle biraz..

kahve_fincanda.jpg

oy oyy doymadım ben yaa :D:P deniz beni cok yoruyorr tabi demi :D (şakalara alınmam ya tabiki de hoşuma gider) tşkler güzel yemekler icin kahvemm süper ya harika olmuş B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.