Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 canım essen de nafile bunlara artık, kımıldayamıyorlar ki valla deprem olsa onların agırlıklarından ev bile sallanmaz neyse elmayı ye sen, ama digerleri kalsın.... emi, sonra bir de zafiyet geciriyoruz diye, başka anı defterlerine falan dalarlar, nemize lazım demii aaaannnaaaaaammmmmmmmm 4. sayfa olmuş, yine biz yaptık bak godzi sen bize birer kahve daha borçlusun, yapıver sana zahmet, hem spor olur bak iyi gelir azıcık hareket he nuri abiyle yapacaksan sen yanına banu ablayı da al, o banuyla ugrasırken sen de kahveleri yaparsın kendini de cok yorma, azıcık da ruaya iş ver, o da yapsın, oyle gobek buyutmeye benzemez bu işler Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 aşk olsun gloria, tabi insanlar senin 360 gün rejim yapıp yine de amacına ulaşamadığını bilmiyolar dimi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 godzii kardesim benim ,, Ani defterlerine herzaman birsey yazmak beni cok zorlamistir,, godzii ani defterin hayatin kadar espirili gececegine inaniyorum artik buraya ugramadan olmaz. resimdeki Rua mi kardeşim gelmiş hoş gelmiş ani defterlerine birşey yazmak beni de çok zorlamıştır ama şimdi çok şey yazıyorum seni hep bekliyorum izliyorum ve seviyorum dostum birkaç kiş daha var onlar da gelse Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 sevgili arkadaşlar, bu sayfaya konan aşırı yiyecek malzemeleri yüzünden godzi ve rua aşırı kilo almışlar ve artık hareket edemez duruma gelmişlerdir. Bu yüzden artık bu sayfa godzinin dolayısıyla da ekürisi ruanın degil, benimdir. Artık bugün itibariyle bu sayfaya el koyuyor, ve burada bu sayfada bundan sonra rejim başlatıyorum... Bilginize.. DARBE YAPTIMMMMM HEEEEHEHEE SAYFAYA EL KOYDUM, YÖNETİMİ ELE GEÇİRDİM, YENİ REJİMİNİZ HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDEŞLERİMMMM Bu arada bu resimde gördüğünüz, şahsiyetler de GODZİ VE RUA az once cektim onların resmini, durumun ne kadar vahim olduğunu, resimlere bakınca siz de goreceksiniz.... Vahim gerçekten de bu GODZİ, spor yapmasını önerdim kendisine, zayıflar diye umuyorum İNŞALLAH GLORİA rejim başlatmış bizim 360 kilo olduğumuzu görünce bizde rejime başlayacağız anlaşılan biz 360 kilo olduk rejim değişti 180 derece dönenler de rejim değiştirdi....(tepemizdelerrrr ) Gloria kayfe istemiş hemmen verelim tabii sadece Gloria değil tüm arkadaşlarımızaa NURİ abiiii herkese benden kayfe çeekkkk Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 nuri aga'nın elleri de ojeliymiş Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 nuri aga'nın elleri de ojeliymiş kırmızı da yakışmış hani Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Bu defterde Gloria herkesi diyete sokmuş. Benim şuncazıda bırakimde zayıflasın hayrına ya, yoksa obez olcak gitcek garibim. Bende fakir düşcem ona mama yetiştircem diye yakında bulsa beni de yicek çünkü Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 son günlerde kimsecikler uğramıyo. herkes kendini askıya aldı heralll... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ben geldimmm bi kac gündür yoktum ama özledim burayı ee ne ikram eidyorsunuz bana? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 hoşgeldiiiiiinnn hoşgelddiiiinnn. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 yalnız bişey diycem: yukarıdaki eşeği her gördüğümde kahkaha atıyorum -yaklaşık bir yıldır- çok komik yaaa şuna bak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 hoşgeldiiiiiinnn hoşgelddiiiinnn. tşk ederim harika görünüyor Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 dün yoktum cnbc-e de gösterimim vardı pek güzeldi ama sonunda öldümmmm ....malum son. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 dün yoktum cnbc-e de gösterimim vardı pek güzeldi ama sonunda öldümmmm ....malum son. sorun degill ya sen işinle ilgilen biz bakıyoruz senin defterine bizim gibi oldu zaten Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 dün yoktum cnbc-e de gösterimim vardı pek güzeldi ama sonunda öldümmmm ....malum son. valla birader, ben sen yokken idare etmeye çalışıyorum. gelene gidene bişeyler ikram ediyorum. özellikle bu deniz kızı var ya, çok masraflı, her geldiğinde hani bana hani bana deyip duruyo. son zamanlarda gloria ile radya da hiç yardım neyin etmiyolar. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 merhabalar geçerken uğrayım dedim ama galiba kimse yok bi kahve içeriz dediydim bir daha ki sefere haberli gelirim, kahvenin yanına bitter çikolata isterim godzilla tanıdığım en neşeli, en pozitif, en farklı ve tarz sahibi insanlardan birisin, taklit ediliyorsun, tatlik etmiyorsun (bu benim için çok istisnai bir davranış) godzilla, seni tanımak büyük mutluluk dostum, iyi bak kendine görüşmek üzere sevgiler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Rejim nası gidiyo beylerrrrr var mı bi gelişme... bozmadınız inşallah rejimiiii... Bi bozun hele valla bu sayfayı kapatma davası açarım... Kimse bu rejimi bozamaz.. Mümkünatı yoktur... Kapattırırım, bu sayfayı...Size siyasi yasak uygularım... Bi daha da hiçbir partiye gidemezsiniz... oylece oturursunuz evde... Eğer rejim yapıp, bu kiloları vermezseniz, gideceğiniz partideki kızlar sizi begenmez.... ayy göbekliler gelmiş derler... Herşey sizin için... İmaj herşeydir... Ben sizi seviyorum, isterim ki iyi olun herşey sizin için... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 valla birader, ben sen yokken idare etmeye çalışıyorum. gelene gidene bişeyler ikram ediyorum. özellikle bu deniz kızı var ya, çok masraflı, her geldiğinde hani bana hani bana deyip duruyo. son zamanlarda gloria ile radya da hiç yardım neyin etmiyolar. nası yani yaaaa.. ben yardım ediyorummmmmm... kim demiş etmiyorum diye... Rua demiş... bu Rua da hiçbişi bilmiiiiii yaaaa... ben çok yardımsever birisiyimdir, inanılmaz yardımcıyımdır, her derde koşar yetişirim... anammmm butun dunya benden yardım istiyiiii, ben nasıl yetişcem herşeye koşmaya.. el insaf yahuuuu... edep yahuuuu... Sorarım size nereye kaddeeerr gidecek bu işin sonu... ben insan degil miyim? benim de bir canım var.. ben de bir insanım.... İsyan ediyorum bu kadere... Kadere isyanım var... şşştttt duyan yok miiiiii?... pişşşştttt PİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTT.. HEY YOU, IS THERE ANYBODY OUT THERE? ANSWER... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 dün yoktum cnbc-e de gösterimim vardı pek güzeldi ama sonunda öldümmmm ....malum son. ben de diyorum iki gündür bu forumda bi tıkırtı var ama ses nerden geliyo acaba... Demek o sendin.. Demek öldün de hayaletin hala burda.... Forumdaki hayalet Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 merhabalar geçerken uğrayım dedim ama galiba kimse yok bi kahve içeriz dediydim bir daha ki sefere haberli gelirim, kahvenin yanına bitter çikolata isterim godzilla tanıdığım en neşeli, en pozitif, en farklı ve tarz sahibi insanlardan birisin, taklit ediliyorsun, tatlik etmiyorsun (bu benim için çok istisnai bir davranış) godzilla, seni tanımak büyük mutluluk dostum, iyi bak kendine görüşmek üzere sevgiler bu Sardunyam a hoşgeldin kahvesi bu da bitter çikolatalı kahven Sardunyam bu denizkızına bol bol yesin hep kendin yeme ama bizede ver bu Gloria ya aslında sana ceza vermek lazım da neyseee bu da dostum Rua ya içip dertleşiriz diye bu da ben yokken bol bol kahve için diye hazırda dursun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 bu Sardunyam a hoşgeldin kahvesi bu da bitter çikolatalı kahven Sardunyam bu denizkızına bol bol yesin hep kendin yeme ama bizede ver bu Gloria ya aslında sana ceza vermek lazım da neyseee bu da dostum Rua ya içip dertleşiriz diye bu da ben yokken bol bol kahve için diye hazırda dursun ooo keyifler sizin bana birsey yok tabe Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 bu Sardunyam a hoşgeldin kahvesi bu da bitter çikolatalı kahven Sardunyam bu denizkızına bol bol yesin hep kendin yeme ama bizede ver bu Gloria ya aslında sana ceza vermek lazım da neyseee bu da dostum Rua ya içip dertleşiriz diye bu da ben yokken bol bol kahve için diye hazırda dursun abi inanmıyorum yaa. rakıyı görünce gözüm doğrudan ona takıldı. sonra okuyunca anladım ki banaymış rahatladım.... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 ooo keyifler sizin bana birsey yok tabe ben dedim dimi, sürekli hani bana hani bana diyo. yuh yani yukarda koccaman pasta var gözü doymuyo. buna pastane versek yine de memnun kalmaz beee. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Rejim nası gidiyo beylerrrrr var mı bi gelişme... bozmadınız inşallah rejimiiii... Bi bozun hele valla bu sayfayı kapatma davası açarım... Kimse bu rejimi bozamaz.. Mümkünatı yoktur... Kapattırırım, bu sayfayı...Size siyasi yasak uygularım... Bi daha da hiçbir partiye gidemezsiniz... oylece oturursunuz evde... Eğer rejim yapıp, bu kiloları vermezseniz, gideceğiniz partideki kızlar sizi begenmez.... ayy göbekliler gelmiş derler... Herşey sizin için... İmaj herşeydir... Ben sizi seviyorum, isterim ki iyi olun herşey sizin için... sevgili gloria, bu sayfa siyaset üstü olduğunan gapataman, siyasi yassak neyin de uygulataman bu birr. ikincisi ben irejimi bırakıyom, çünkü irejim delikanlı adamı bozar. saygılarımı sunuyom, hemen ardından da sevgilerimi gönderiyom ki saygı sevgi çerçevesinde olalım deyin. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Bu topic sıcacıkmış ya çay kahve muhabbet gırla gidiyor bakar mısınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.