Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Merhabalar.....aslında ben godziye kanım ısınmıştı(nasıl oldugunu sormayın çıks bilmiyorum )ama baktım o beni unuttu hıhhh bende ona karşı kanımın ısınma oarnını düşürdüm.....ama sevgili Rua sürekli biryerlerde varım dedi ..öffffffffffffffffffff herneyse ikinizide özledimhernekadar uyus bişeylerde olsanız .................................................bide tatlı yapabildim ........................godzi sen kesin unuttun ama bana aldıgın oyuncagın üstünü pudra kedim olur kendisii tırmıklamış ve yırtılmışşşş...neoluçak şimdi???? vaaayyy! yemekler harika, teşkür ederiz. fakat biri izinsiz alınmış galiba biz de uyus bişeyler olarak seni özlüyoruz. daha sık uğra Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Bugun mercimek koftesi yedim yerken içimden keşke sen de olsaydın da birlikte yeseydik dedim... davet etmiyosun ki afiyet olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 davet etmiyosun ki afiyet olsun Yaw ettik ya işte keşke diyince olmuyo mu davet gibi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Yaw ettik ya işte keşke diyince olmuyo mu davet gibi kahve içelim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 kahve içelim İçelim canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 İçelim canım bensiz öyle mi fal yok artı sana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Al senin için en özelinden ben birkaç gün yokum diye tek sana yaptım. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Al senin için en özelinden ben birkaç gün yokum diye tek sana yaptım. Harikaaa teşekkür ederim Fal da bakarsın sen şimdi bana dimi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Harikaaa teşekkür ederim Fal da bakarsın sen şimdi bana dimi Bennnn geldimmm Ilgazdaydım daa kaymaya gitmiştim de Bakarım tabiki de nedeen bakmiyim önce biraz dinleneyim de süpriz yapabilirim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Bennnn geldimmm Ilgazdaydım daa kaymaya gitmiştim de Bakarım tabiki de nedeen bakmiyim önce biraz dinleneyim de süpriz yapabilirim Ilgaza gitmişşş. Hep geziyo bu yaa...Hep geziyo bu yaaa... Yakında hasta oldum kimse bana bakmıyo demeye başlar. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Ilgaza gitmişşş. Hep geziyo bu yaa...Hep geziyo bu yaaa... Yakında hasta oldum kimse bana bakmıyo demeye başlar. Hasta olmadım da fazla kaymaktan bacagımı incittim az agrıyr iyi geçin benle falda köpkötü şeyler söylerim ben Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 hadi hadii Rua'ya da bak ama buraya gonder Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 hadi hadii Rua'ya da bak ama buraya gonder bakıyım bari Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Hasta olmadım da fazla kaymaktan bacagımı incittim az agrıyr iyi geçin benle falda köpkötü şeyler söylerim ben Al işte. Kesin bişey olmuştur Geçmiş olsun Tamam tamam sen süppersin haikasın en büyüksün, senden süperi yok varsa da allah onu bildiği gibi yapsın amin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 hadi hadii Rua'ya da bak ama buraya gonder Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 Al işte. Kesin bişey olmuştur Geçmiş olsun Tamam tamam sen süppersin haikasın en büyüksün, senden süperi yok varsa da allah onu bildiği gibi yapsın amin hepsi bukadarcık mı Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Ya Godzi nerelerde, bıraktı bizi artık, uğramıyor hiç. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram İnsan Ol Cihanda Bu Dünya Fani Ehline Helaldir, Na Ehle Haram Biz İçeriz Bize Yoktur Vebali Sevap Almak İçin İçeriz Şarap İçmezsek Oluruz Düçar-ı Azap Senin Aklın Ermez Bu Başka Hesap Meyhanede Bulduk Biz Bu Kemali Kandil Geceleri Kandil Oluruz Kandilin İçinde Fitil Oluruz Hakkı Göstermeye Delil Oluruz Fakat Kör Olanlar Görmez Bu Hali Sen Münkirsin Sana Haramdır Bade Bekle Ki İçesin Öbür Dünyada Bahs Açma Harabi Bundan Ziyade Çünkü Bilmez Haram İle Helali Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Resim çıkmıyor bende Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 aman yaaaa. seni de memnun etmek mesele haa. içelim güzelleşelim. ....şarabın suçlusu ben miyim. allah baba üzümü şarap yapmış.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 içelim bence de güzelleşelim ben zaten güzelim gerçi sadece bir kadeh mi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 içelim bence de güzelleşelim ben zaten güzelim gerçi sadece bir kadeh mi ne...şişe.. şişe ne.. fıçı fıçı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.