Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

içerim ben onlarııııııı hepsi banaydııı dimiii :w00t:

cık cık... -_-

hiç yakıştıramadım. görüyosunuz dimi ne kaa bencil, yani bu kaa olur. hiç yakıştıramadım. yarın saat 05.00 da kakıp hepsini ben içicem :D

2 sayfa olmuşşşşşş :D

:D

ama bak, ikinci sayfanın başında kim var... yaaaa :lol: sırf ikinci sayfaya geçsin diye kahve makinası muhabbeti yaptım.

KAHVEMİ İSTERİM KARDEŞİİİMMM! :pinch:

Gönderi tarihi:
cık cık... -_-

hiç yakıştıramadım. görüyosunuz dimi ne kaa bencil, yani bu kaa olur. hiç yakıştıramadım. yarın saat 05.00 da kakıp hepsini ben içicem :D

:D

ama bak, ikinci sayfanın başında kim var... yaaaa :lol: sırf ikinci sayfaya geçsin diye kahve makinası muhabbeti yaptım.

KAHVEMİ İSTERİM KARDEŞİİİMMM! :pinch:

hemide en güzel kahveyi veriyorum sana bakarsın da içmeye kıyamazsın

kahvega3.jpg

Gönderi tarihi:

kahvega3.jpg

waauuuuvvvvvv!!!! :D

ağzım kulaklarıma kaa geldi :D teşekkürler kahve için. ömrüm boyunca saklarım ben bu kahveyi be :)

Gönderi tarihi:
sonuncu bardak bana galiba.

oyyyyyy!!!!!!!

neyse yarın içicem ben kahveyi. yarın da isterim. yorulmak yok

haa evet cüsseye göre kahve... en küçüğü de benim, ortancalar da radya ile godzinin :D

fincanı boşver de kahve makinası güzel valla

fincanı boşvereceğinizi bildiğimden zati oraya sizin için metalik gri fincan koydum... istatistiklere gore dunyada en az kazayı metalik gri renkli arabalar yapıyormuş, en çoğunu da kırmızı renkliler yapıyormuş :huh: o sebepten de kaza neyin olmasın diye gri fincanlar buldum size... Arabalar griyken kaza yapmıyorlarsa, fincanlar da griyken kaza yapamaz gibi bi sonuç çıkardım ben kendimce bu mevzudan :w00t: doğrudur herhalde çıkarımım :unsure:

ayyy sabah sabah kalkmışlarda kahve yapmışlar....

içerim ben onlarııııııı hepsi banaydııı dimiii

2 sayfa olmuşşşşşş

sabah sabah kahvaltı hazırlayacaktım amma velakin cok fena uyku halindeydim, dedimki şimdi sadece kahve yeter buncağızlara :D

ha bu arada evet ikinci sayfaya geçmişiz pek bir sevindim, katkım olsun diye, ben yokken yazdıklarınızın hepsini alıntılayım, saçma sapan havadan sudan falan da birşeyler yazayım ki boylece 3. sayfaya bir katkım olsun diye bile düşündüm, o sebepten hani saçmalıklarıma saçma gözüyle bakmayın, amaçlı saçmalık onlar :D Ha bir de farkettiyseniz "birşey" yerine "bişi" yazmıyorum direkt "birşey" yazıyorum, kelime ne kadar uzun, kapladığı alan o kadar fazla değil mi (dimi değil bakın, dikkatinizi çekerim, değil mi) Hem alıntı falan da yapınca ileti uzun oluyor, böylece bu ileti daha da çok alan kazanıyor, acaba 3. sayfaya geçebilirmiyim ki...

Bu arada Godzi (acaba Godzi'yi kısaltmayıp, Godzilla mı yazsamdı ne?) harbiden sen de amma bencilmişsin heeee, bir dolu makine kahveyi tek başına içeceksin, bak sonra kafeinleri depoluyorsunuz vücuda ve gece uyumuyorsunuz, sabah da kalkmıyorsunuz ondan sonra kahvaltıydı, kahveydi hep ben yapmak zorunda kalıyorum, EDEP YAHUUUUU...

kahvega3.jpg

bunu da yazdım bir kenara bilesin :angry: yazıyorum tahtaya, alacağım haftaya...

waauuuuvvvvvv!!!!

ağzım kulaklarıma kaa geldi teşekkürler kahve için. ömrüm boyunca saklarım ben bu kahveyi be

turşusunu kur bence,

daha uzun süre saklayabilirsin böylece...

ahaaa o kaa kafiyeli oldu ki ancak bu kaa olabilirdi

Gönderi tarihi:

ben şimdiden koyayım koyacaklarımı buraya en iyisi, sabaha kim öle kim kala :huh: ne olur ne olmaz hem değil mi? Elektirikler falan kesilir, gelemem edemem, siz de aç bilaç gelirsiniz buralara, bulamazsanız yiyecek birşey, pek üzülürüm ben sonra, aç bırakmayayım şimdi ben sizi :)

buyrun hadi afiyetle yiyin

da6468d85c74aa8611ad8eezu7.jpgotlu1wh4pp1.jpgpogcari2.jpg

358or4.jpg

e artık dünkü bardakları yıkayıp kullanın, kahveyi de yine o dünkü makinede yapıverin... Size zahmet... ben gidiyorum, ha bana bir bardak kahve ayırmayı unutmayın :)

EE HADİ AFİYET ŞEKER BAL OLSUN :D

Gönderi tarihi:
e artık dünkü bardakları yıkayıp kullanın, kahveyi de yine o dünkü makinede yapıverin... Size zahmet... ben gidiyorum, ha bana bir bardak kahve ayırmayı unutmayın :)

e böyle dedim ama sonra aklıma geldi, şimdi biz bu sayfayı açalı daha iki üç gün oluyor, "yeni ev hali" gibi düşünecek olursak hani, "yeni anı defteri hali" diyebiliriz biz bu duruma şimdi... DüşüEe daha eşyaları da yeni yeni alıp yerleştiriyorsundur sen buraya, masraf yaptırmayalşım en iyisi deterjan da benden olsun bakalım :D

pril_power_bulasik_detarjan.jpg

kahve de yapın dedim, sizin kahveniz de yoktur, ben şu ekonomik boylarda bir de kahve hediye edeyim sana :D:w00t:

2007061419094760610_med.jpg

Gönderi tarihi:

:yuvarlan:

gloria gloria, zeki, çevik ve hazırcevap ve de bol cevap gloria

çok yaşa gloriaaaaaa çok yaşa gloriaaaaaaaaaaaaaaa

bi fincan gayfeynen bi parça kek braktım godzilla'yaaa

radya'ya bişi kalmadııııııııı radya'yaaaaaaaaaaaaaaaaa

godzillaa bitirince bulaşıkları yıkamayı unutmaaaaaaaa

nası şiir? kafiyeli yaptım......ancak bu kaa oldu........

Gönderi tarihi:

oburuk rua :):D

godzi dedim ama ben sana o kadar çok kahve içme sonra gece uyumuyor sabah da kalkamıyorsun diye, bak rua gelmiş ne var ne yok silip süpürmüş :angry: neyse olmadı ruanın ayırdıklarını yedikten sonra benim sayfaya git orada limonatayla kek var :) onlardan yirsin...

Bu bulaşık işini de bi sıraya sokalım, olmadı sana birlik olup, bir bulaşık makinesi alalım... Aha da buraya kumabara koyuyorum, gelen bu kumbaraya para atmadan buradan gidemeyecek, giriş ücretli artık...

Evettt, Sevgili Godzi ziyaretçisi olan forum halkımızın muhterem insanı,

Şu an itibariyle aramızda bir karar vermiş bulunmaktayız (aslında kararı ben tek başıma verdim ama onlar beni onaylar biliyorum) Godzi'nin yeni anı defterine bir bulaşık makinesi alacamız için her gelen buraya bırakacağım kumbaraya bir miktar para koyacak, ona göreeee.. Eğer her geldiğinizde ödemezseniz, haftalık olarak, borcunuz hesaplanacak ve toplu halde tarafınızdan tahsil edilecek -_-

Ben söyledim, siz de duyduk duymadık demeyin...

Kumbarayı kıralım, paraları alalım vs. gibi sesleri şimdiden duyar oldum, bu eylemi yapacak arkadaşı ömür boyu godzinin defterine hapseder ve tüm bulaşıkları da ona yıkattırırız, haberiniz olsun...

bus_box.jpg

Gönderi tarihi:

Ben öle taksit taksit para vermeylen uğraşamam toplu versem makina parasını :P

mervemd0.jpg

Lütfen ya yicek iççek koymayın artık rejime girdim ben yaaa :crying:

Gönderi tarihi:

Ruaaaaaa, Naptınnnn Godzi'yeeeeee :o

Nerde bu Godzi, uyku ilacı mı koydun yoksa onun kahvesineeee :(

anam anammmmmm Godzi'yi galiba kaçırdılar, yoksa organ mafyasına mı sattılar :huh::unsure::o:crying:

KAYIP ARANIYOR

COK SEVGİLİ YENİ ANI DEFTERİ SAHİBİ ARKADAŞIMIZ GODZİ'Yİ KAYBETTİK, BULANLARIN VEYA GORENLERİN BURAYA ALLAH RIZASI İÇİN BİR İLETİ BIRAKMALARINI BEKLİYORUZZZZZ... ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ... NE KADAR ÜZÜNTÜLÜ OLDUĞUMUZU TAHMİN BİLE EDEMEZSİNİZ... -_-

Bu da kendisinin çektirmiş olduğu en son fotoğrafıdır, ola ki buna benzer bişi gorurseniz, bu bizim Godzi'mizdir, haberlerinizi 4 gözümüzle bekliyoruz :(

av-22749.jpg

Gönderi tarihi:
ben 6 aylık peşin attım içeri. 6 ay takılıcam kafama göre ehi ehi ehi....

yağma yok, paraları görelim, bak Radya göstermiş

Ben öle taksit taksit para vermeylen uğraşamam toplu versem makina parasını :P

mervemd0.jpg

Lütfen ya yicek iççek koymayın artık rejime girdim ben yaaa :crying:

kız bu para sanki yeter gibi, tam sayamadım ama orada galiba 800 YTL civarı falan var... Tamam sen bulaşık makinesini alana kadar serbestsin, ama sonra buzdolabı alcaz, o zaman yine bir miktar para vermen gerekecek...

ACABA 3. SAYFA OLMUŞ MUDUR Kİ? :huh:

Gönderi tarihi:
puagacaları bitirmeniz demi ben çok açım da

Ah deniz kızıcığım benim, burada sen boşuna bekleme, burada obur çok, aç kalırsın, sen buradaaaa, aç :(

pUUağaçaları bitirmedik.. gloriaAA çek ordan bi pUUağaça bakem

gloria yakında bi güzel ıslıycak beni ama du bakalım B)

Heee bitmemişmişşş... Poğaça mı bıraktın piyasada sen yaw, neyse olaylara iyi tarafından bakacağım, en azından süpürgeye, viledaya falan gerek kalmıyor, çünkü sen ortalığı silip süpürüyorsun :D:w00t: kırıntı dahi kalmıyorrrr :D

ıslık da geliyo yakında az kaldı :devil: ya bi sabah da erken kalk, sen koyuver şuraya bi kahve falan dimiiii YOK AMA YOKKK, hep hazır hep hazırrrr... :islik:

oleyy cok sevindimm mümkünse benim ki biraz böle yanmış olsun

ben yanık sevmem aslında, o yuzden yakmadan çıkarırım fırından hemen herşeyi, ama hani olaki dalar da unutursam, yakarsam falan hepsi senindir canım yaaaa... Ablan kurban olsun sanaaaa beeeee :D

gloria bak, yemediğin yanıkları deniz kızı'na verebilirsin.

Olurrrrr :D

3.SAYFA OLMUŞ MUDUR ACABA? :huh:

Gönderi tarihi:

ya ben yazıyım belki olur ablacım hee... :grin::lol: ya hayır telaş yapmışsın yardımcı olayım.. elinden tutayım da 3. sayfa yapalım dedim.. arkadaşımdan defterine bulaştığım için özür dilerim.. hani yabancı cisim gibi ... :D ama sarı lalem.. canım ablam.. yardım etmem lazım.. :D

OLDU MU ACABA? :unsure:

Gönderi tarihi:

yok canım olmadı hala yaaaa :(

Gönderi tarihi:

yok anam yaaa ugrasamıyorum artık, vazcaydım, ben de insanım ya , benim de bir canım var dimi amaaa, ben cabalayayım, onlar kahve içip, kafeinlensinler, birbirlerinin kahvelerine uyku ilacı falan atsınlar, sonra da gelemesinler -_-:angry: ha bu arada buraya giriş paralıydı sen para bıraktı mıydın canım :), godziye bulaşık makinesi alacağız da :) hani yardım amacıyla, gönlünden ne koparsa artık, yukarıda bi kumbara var, ona atıver bi kaç yüzlük emi canım :P

Gönderi tarihi:

evet.. ah şimdi biz de o ilaçtan 2-3 yudum içip(ilaçtan içemeyiz tabi ilaçlı kahveden :D ) sonra pişman olucaktık... demi ama.. sonra oturup ilaçlı kahve içtik diye ağlaşçaktık.. :crying: hiç bizi düşünen mi var.. yok.. -_- 3 yapma çabasındayız bizde.. artık bir kahve isterizz.. ama buranın sahibesinden isteriz demi ablacım.. ohh keyif yapması ne güzel.. :lol:

yalnız ben hiç tanımıyorum ya.. :blushing: neyse ablama yapsın kahve ben içmiş kadar olurum.. destek oluyorum.. ve bakk geldimm bu parayı da sırf bugün burdaki bu çaban için bırakıyorum.. bulaşık makinesi ha.. ? çok mu bulaşık çıkıyor yaf... yazık.. yol geçen hanının sahibbi mi yoksa... :grin:

ben paramı bıraktım.. artık gerisine karışmam.. B) fazla mı koydum ne.. şu son desteyi alıyım ben en iyisi... :stuart::D

dolaar.jpg

3...3....3.... ol artık.. ol... aa.... :angry:

Gönderi tarihi:

canım çok iyisin yaaaa, senin bu iyiliklerinin karşılığını nasıl ödeyeceğiz biz yaaa :D

godzi yapsın kahveyi, ben bugun cok yoruldum, hem şimdi onlar sinmiştir, ben kahve yaparsam çıkarlar birden ortaya, ne var ne yok silip süpürürler... bekle sen, gelsin hele godzi, kayıp o şimdi, arıyoruz biz onu, gelince yapar kahve :D

Tanışmıyo musunuz siz godziyle, önemli degil tanışırsınız, ben de tanımıyordum zatiii, eskiden :D

3 yapsam bi rahatlayacağım ama belki bu defa olmuştur... du bakalım heleee...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.