Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Baştan söyleyeyim, seni fazlaca tanımam etmem ama sana cok gülüyorum. Yazdığın herşeye gülüyorum, esprili olmasa da gülüyorum artık, hatta abartıp, adını gördüğüm yerde bile gülüyorum... O yuzden de sana bu anı defterini açıyorum, daha çok gülelim diye Sevgili Godzilla, Hayatın nasıldır, nasıl gider bilmem ama beni güldürdüğün kadar gülebiliyorsan güzel olduğunu tahmin ediyorum, yok gülemiyorsan, o halde sana hep güleceğin bir hayat diliyorum.. Sevgiyle Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Ne yalan söyliyeyim Godzi yazdıkları ile benide güldürüyor.. İnce bir espiri anlayışı var söylemek istediğini öyle güzel ifade ediyor ki.. Sevgiler kendisine Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Baştan söyleyeyim, seni fazlaca tanımam etmem ama sana cok gülüyorum. Yazdığın herşeye gülüyorum, esprili olmasa da gülüyorum artık, hatta abartıp, adını gördüğüm yerde bile gülüyorum... O yuzden de sana bu anı defterini açıyorum, daha çok gülelim diye Sevgili Godzilla, Hayatın nasıldır, nasıl gider bilmem ama beni güldürdüğün kadar gülebiliyorsan güzel olduğunu tahmin ediyorum, yok gülemiyorsan, o halde sana hep güleceğin bir hayat diliyorum.. Sevgiyle aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!! Hayat nasıl gidiyor??? şöyle söyleyeyim sizi güldürebildiğim kadar bir ters gidiyor bende bu aralar(bu cümle düşük mü oldu )...Ama düzelirrr yafuuuu hayat bu oynuyoruz işte ne güzel birşey insanları güldürmek.Gülün gülün gül gibi olun hep. NOT:yeni kurallarda imla ile ilgili bazı kurallarda var virgüllerden sonra boşluk bırakmakla ilgili, en çok ona dikkat ediyorum vallahi 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Ne yalan söyliyeyim Godzi yazdıkları ile benide güldürüyor..İnce bir espiri anlayışı var söylemek istediğini öyle güzel ifade ediyor ki.. Sevgiler kendisine saygılar sevgiler benden takibimdeki nadir kişilerdensin. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neden bağırıyorum ki günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun ................ şaka şaka godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!! Hayat nasıl gidiyor??? şöyle söyleyeyim sizi güldürebildiğim kadar bir ters gidiyor bende bu aralar (bu cümle düşük mü oldu)...Ama düzelirrr yafuuuu hayat bu oynuyoruz işte ne güzel birşey insanları güldürmek.Gülün gülün gül gibi olun hep. NOT:yeni kurallarda imla ile ilgili bazı kurallarda var virgüllerden sonra boşluk bırakmakla ilgili, en çok ona dikkat ediyorum vallahi ne ağlaması, gülelim dedim, o yüzden açtım dedim bu sayfayı yaaaaaaa... Hayat için ters gidiyor demişsin, terslik kime göre terslik, sana göre terslik ama bana göre belki düzlük... görecelidir bu hayat... Takılma boşver, düzelir evet... Diğer taraftan bakmaya çalış saygılar sevgiler benden takibimdeki nadir kişilerdensin. bu forumda seni takip eden insanlar nadir değil, oldukça çoğunluk bi kereeee, farketmemiş olman şaşırtıcı... yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neden bağırıyorum ki günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun ................ şaka şaka... godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece. Kıskanç Rua... Aslında ben sizin ugrayacak mekan sorununuz oldugunu tahmin ettim de ondan actım bu sayfayı... profile yazıp yazıp duruyordunuz, ama kurallara göre bu da doğru değil biliyonuzzz... Üstüne bir de godzilla bugünlerde kurallara takık (bkz. alttaki ileti) uyarı sıfır ya elim kolum rahat durmuyooo kafa göz dalasım geliyoooo şaka şaka virgüllerden sonra boşluk bile bırakıyorum o kadar kuralcıyım yani (bugün buna takıldım nedense ) düşündüm şimdi kurallar gereği profile de yazı yazmaz bu godzilla, ee acilen bi uğrak mekanı lazım bu arkadaşlara dedim ve açtım işte... İyi yapmışım demiiii Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 çok iyi olmuş TEMAŞAA !!!!!!!!!!! TEMAŞAAAAA YEHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neden bağırıyorum ki günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun ................ şaka şaka godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece. varyaaa benim forumda en az uğradığım yerdii artık en çok buraya uğrarım (bu bölüme), sırfff kendim için yaniiiii :D çok dedikodu yaparız burada Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 GLORİA ne ağlaması, gülelim dedim, o yüzden açtım dedim bu sayfayı yaaaaaaa... Hayat için ters gidiyor demişsin, terslik kime göre terslik, sana göre terslik ama bana göre belki düzlük... görecelidir bu hayat... Takılma boşver, düzelir evet... Diğer taraftan bakmaya çalış düzelir tabiki herşey zaten buraya gelince unutuyorum herşeyi çok mutlu oldm ben yaa bu forumda seni takip eden insanlar nadir değil, oldukça çoğunluk bi kereeee, farketmemiş olman şaşırtıcı... ne kadar şımarığım ben ya farkettim tabeee Kıskanç Rua... Aslında ben sizin ugrayacak mekan sorununuz oldugunu tahmin ettim de ondan actım bu sayfayı... profile yazıp yazıp duruyordunuz, ama kurallara göre bu da doğru değil biliyonuzzz... Üstüne bir de godzilla bugünlerde kurallara takık (bkz. alttaki ileti) valla birde profile yazmak yasak değilmi öyle... unuttum ben, "virgül boşluk" bilgisinde epey bir takıldımmm rua kıskanmazz kıskanmazz ben ona bir defter alırım elden ele dolaştırırız ama bir defter yetmez düşündüm şimdi kurallar gereği profile de yazı yazmaz bu godzilla, ee acilen bi uğrak mekanı lazım bu arkadaşlara dedim ve açtım işte... İyi yapmışım demiiii süper yaptın Harikasın GLORİA Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Dur bende yazayım kusur kalmıyayım Sen niye sevilmediğini düşündün ki,alla alla olurmu öle şey Foruma ayrı bi çeşni katıyon sen Godzilla Tmm kabul ediyorum bazen geç anlıyorum yazdıklarını Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 süper yaptın Harikasın GLORİA bence de süper yaptın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bende şimdi bir manyaklık var birebir cevap yazmalıyım herkese RA dya sen bazen geç anlıyorum demişsin ya yazdıklarımı...... bazen ben hiç anlamıyorummmm ------------- Rua, ellerimi açtım okuyorum sana hep dua Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Rua, ellerimi açtım okuyorum sana hep dua kehkehkehkeh Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 "ne gülüyonnn temaşaa temaşaa )) sen neredesin bakimm " abi asıl sen nerdesin yaw. bak görüşemiycez haa. insan bi uğrar bu adam ne yapıyo ne ediyo diye, bir tas çorba neyin getirir sarma sarar. yaw sen çok hayırsızsın ha. (kurallara uygun olsun diye cevabı buraya yazdım) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 süper yaptın Harikasın GLORİA bence de süper yaptın ya ben süperimmmm yaa .... radya anlamadığın bişi olursa getir buraya kopyala yapıştır, hep beraber beyin fırtınası yöntemiyle burada biz onu çözerizz godzinin yazdıklarına bazen kripto ekibi gerekiyo gerçekten de Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ya ben süperimmmm yaa .... radya anlamadığın bişi olursa getir buraya kopyala yapıştır, hep beraber beyin fırtınası yöntemiyle burada biz onu çözerizz godzinin yazdıklarına bazen kripto ekibi gerekiyo gerçekten de İyi bari bende bi sorun yok yani Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 İyi bari bende bi sorun yok yani hayır sorun godzi'de buradan çıkan sonuç bu godzicim, kusura bakma artık önemli not: dikkat edilirse (ki ben edilmesini isterim) virgülden sonra bir boşluk bırakıyorum. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 sarma da getiricem köfte de börek de merak etme kesin valla bak sanal sanal sallamıyorum.SÖZ.(birkaç soruncuk var bir halledeyim) ----- anlayamadığınız ne olursa buraya yazın anlayan olursa bize yardım eder Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 sallamıyorum.SÖZ.(birkaç olmamış sayın godziiii, olmamışşşşş... Bu ne boyleeee, hani noktadan sonra bir boşluk hiç yakıştıramadım vallahi sizin gibi dikkatli birine... Nerede bu boşluklar... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 olmamış sayın godziiii, olmamışşşşş... Bu ne boyleeee, hani noktadan sonra bir boşluk hiç yakıştıramadım vallahi sizin gibi dikkatli birine... Nerede bu boşluklar... godzi naptın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 godzi naptın abooooowwww (bak bu abooo nun sonuna "w" koyduğum için 2 gün, noktadan sonra boşluk bırakmadığım için 3 gün mod kontrolüüüü ) "noktadan sonra söylenecek söz kalmadığı için boşluk bırakmıyorum." Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Anammmm siz hala uyuyor musunuzzzz? durun size bir günaydın kahvesi yapimm da uykunuz acılsın... Uyanınnnnnn hadiii, di kalkın daaaaa Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 O fincanlar niye öle Gloria Cüsselere göremi hazırladın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bak canım şimdi bu rua ile godzi anlamaz boyle şıklıktan falan, düşürürler, kırarlar o güzelim fincanları ne bilim işte o nedenle buraya metal bardaklardan koydum ama neyse sen begenmediysen ben değiştireyim bu bardakları, biz seninle şu sana hediye aldığım fincanlardan içelim, ruayla godzi de bunlardan içsin olmaz mı? Olmazsa olmaz diyin yawwwwww... Yoruldum be yawwww... sabahtan beri koşturim durimmm yaaaawww Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 sonuncu bardak bana galiba. oyyyyyy!!!!!!! neyse yarın içicem ben kahveyi. yarın da isterim. yorulmak yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.