Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Baştan söyleyeyim, seni fazlaca tanımam etmem ama sana cok gülüyorum. Yazdığın herşeye gülüyorum, esprili olmasa da gülüyorum artık, hatta abartıp, adını gördüğüm yerde bile gülüyorum... O yuzden de sana bu anı defterini açıyorum, daha çok gülelim diye :)

Sevgili Godzilla,

Hayatın nasıldır, nasıl gider bilmem ama beni güldürdüğün kadar gülebiliyorsan güzel olduğunu tahmin ediyorum, yok gülemiyorsan, o halde sana hep güleceğin bir hayat diliyorum..

Sevgiyle

;)

Gönderi tarihi:
Baştan söyleyeyim, seni fazlaca tanımam etmem ama sana cok gülüyorum. Yazdığın herşeye gülüyorum, esprili olmasa da gülüyorum artık, hatta abartıp, adını gördüğüm yerde bile gülüyorum... O yuzden de sana bu anı defterini açıyorum, daha çok gülelim diye :)

Sevgili Godzilla,

Hayatın nasıldır, nasıl gider bilmem ama beni güldürdüğün kadar gülebiliyorsan güzel olduğunu tahmin ediyorum, yok gülemiyorsan, o halde sana hep güleceğin bir hayat diliyorum..

Sevgiyle

;)

aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden :D

sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!!

Hayat nasıl gidiyor???

şöyle söyleyeyim sizi güldürebildiğim kadar bir ters gidiyor bende bu aralar(bu cümle düşük mü oldu :D )...Ama düzelirrr yafuuuu hayat bu oynuyoruz işte :)

ne güzel birşey insanları güldürmek.Gülün gülün gül gibi olun hep.

NOT:yeni kurallarda imla ile ilgili bazı kurallarda var virgüllerden sonra boşluk bırakmakla ilgili, en çok ona dikkat ediyorum vallahi :lol:

Gönderi tarihi:
Ne yalan söyliyeyim Godzi yazdıkları ile benide güldürüyor..

İnce bir espiri anlayışı var söylemek istediğini öyle güzel ifade ediyor ki..

Sevgiler kendisine :clover:

saygılar sevgiler benden

takibimdeki nadir kişilerdensin. :clover:

Gönderi tarihi:

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t:

Neden bağırıyorum ki :mellow: günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun <_<

................

şaka şaka :) godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece. :clover:

Gönderi tarihi:
aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden

sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!!

Hayat nasıl gidiyor???

şöyle söyleyeyim sizi güldürebildiğim kadar bir ters gidiyor bende bu aralar (bu cümle düşük mü oldu)...Ama düzelirrr yafuuuu hayat bu oynuyoruz işte

ne güzel birşey insanları güldürmek.Gülün gülün gül gibi olun hep.

NOT:yeni kurallarda imla ile ilgili bazı kurallarda var virgüllerden sonra boşluk bırakmakla ilgili, en çok ona dikkat ediyorum vallahi

ne ağlaması, gülelim dedim, o yüzden açtım dedim bu sayfayı yaaaaaaa...

Hayat için ters gidiyor demişsin, terslik kime göre terslik, sana göre terslik ama bana göre belki düzlük... görecelidir bu hayat... Takılma boşver, düzelir evet... Diğer taraftan bakmaya çalış :)

saygılar sevgiler benden

takibimdeki nadir kişilerdensin.

:o bu forumda seni takip eden insanlar nadir değil, oldukça çoğunluk bi kereeee, farketmemiş olman şaşırtıcı...

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden bağırıyorum ki günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun

................

şaka şaka... godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece.

Kıskanç Rua...

Aslında ben sizin ugrayacak mekan sorununuz oldugunu tahmin ettim de ondan actım bu sayfayı... profile yazıp yazıp duruyordunuz, ama kurallara göre bu da doğru değil biliyonuzzz... Üstüne bir de godzilla bugünlerde kurallara takık (bkz. alttaki ileti)

uyarı sıfır ya elim kolum rahat durmuyooo kafa göz dalasım geliyoooo :stuart:

şaka şaka virgüllerden sonra boşluk bile bırakıyorum o kadar kuralcıyım yani (bugün buna takıldım nedense )

düşündüm şimdi kurallar gereği profile de yazı yazmaz bu godzilla, ee acilen bi uğrak mekanı lazım bu arkadaşlara :w00t: dedim ve açtım işte... İyi yapmışım demiiii :D

Gönderi tarihi:
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t:

Neden bağırıyorum ki :mellow: günlük benim değil godzi'nin. Aman iyi, hayırlı olsun <_<

................

şaka şaka :) godzicimi severim benn, çok severim.. arada uğrayacak bi yerimiz oldu böylece. :clover:

varyaaa benim forumda en az uğradığım yerdii artık en çok buraya uğrarım (bu bölüme), sırfff kendim için yaniiiii :D :D

çok dedikodu yaparız burada :D

Gönderi tarihi:

GLORİA

ne ağlaması, gülelim dedim, o yüzden açtım dedim bu sayfayı yaaaaaaa...

Hayat için ters gidiyor demişsin, terslik kime göre terslik, sana göre terslik ama bana göre belki düzlük... görecelidir bu hayat... Takılma boşver, düzelir evet... Diğer taraftan bakmaya çalış :)

düzelir tabiki herşey zaten buraya gelince unutuyorum herşeyi

çok mutlu oldm ben yaa

:o bu forumda seni takip eden insanlar nadir değil, oldukça çoğunluk bi kereeee, farketmemiş olman şaşırtıcı...

ne kadar şımarığım ben ya :stuart: farkettim tabeee

Kıskanç Rua...

Aslında ben sizin ugrayacak mekan sorununuz oldugunu tahmin ettim de ondan actım bu sayfayı... profile yazıp yazıp duruyordunuz, ama kurallara göre bu da doğru değil biliyonuzzz... Üstüne bir de godzilla bugünlerde kurallara takık (bkz. alttaki ileti)

valla birde profile yazmak yasak değilmi öyle... unuttum ben, "virgül boşluk" bilgisinde epey bir takıldımmm

rua kıskanmazz kıskanmazz ben ona bir defter alırım elden ele dolaştırırız ama bir defter yetmez :clover:

düşündüm şimdi kurallar gereği profile de yazı yazmaz bu godzilla, ee acilen bi uğrak mekanı lazım bu arkadaşlara :w00t: dedim ve açtım işte... İyi yapmışım demiiii :D

süper yaptın Harikasın GLORİA

Gönderi tarihi:

Dur bende yazayım kusur kalmıyayım :unsure:

Sen niye sevilmediğini düşündün ki,alla alla olurmu öle şey :sweatingbullets:

Foruma ayrı bi çeşni katıyon sen Godzilla :w00t:

Tmm kabul ediyorum bazen geç anlıyorum yazdıklarını :wacko::islik:

Gönderi tarihi:

"ne gülüyonnn temaşaa temaşaa :)))

sen neredesin bakimm "

abi asıl sen nerdesin yaw. bak görüşemiycez haa. insan bi uğrar bu adam ne yapıyo ne ediyo diye, bir tas çorba neyin getirir sarma sarar. yaw sen çok hayırsızsın ha.

(kurallara uygun olsun diye cevabı buraya yazdım) :)

Gönderi tarihi:
süper yaptın Harikasın GLORİA

bence de süper yaptın :clover:

ya ben süperimmmm yaa :D

....

radya anlamadığın bişi olursa getir buraya kopyala yapıştır, hep beraber beyin fırtınası yöntemiyle burada biz onu çözerizz :) godzinin yazdıklarına bazen kripto ekibi gerekiyo gerçekten de :)

Gönderi tarihi:
ya ben süperimmmm yaa :D

....

radya anlamadığın bişi olursa getir buraya kopyala yapıştır, hep beraber beyin fırtınası yöntemiyle burada biz onu çözerizz :) godzinin yazdıklarına bazen kripto ekibi gerekiyo gerçekten de :)

İyi bari bende bi sorun yok yani :lol:

Gönderi tarihi:
İyi bari bende bi sorun yok yani :lol:

hayır sorun godzi'de :D

buradan çıkan sonuç bu godzicim, kusura bakma artık :D

önemli not: dikkat edilirse (ki ben edilmesini isterim) virgülden sonra bir boşluk bırakıyorum.

Gönderi tarihi:
sallamıyorum.SÖZ.(birkaç

olmamış sayın godziiii, olmamışşşşş... Bu ne boyleeee, hani noktadan sonra bir boşluk :angry::blushing: hiç yakıştıramadım vallahi sizin gibi dikkatli birine... :excl: Nerede bu boşluklar... :huh::D:w00t:

Gönderi tarihi:
olmamış sayın godziiii, olmamışşşşş... Bu ne boyleeee, hani noktadan sonra bir boşluk :angry::blushing: hiç yakıştıramadım vallahi sizin gibi dikkatli birine... :excl: Nerede bu boşluklar... :huh::D:w00t:

:o

:huh: godzi naptın :(

Gönderi tarihi:

Anammmm siz hala uyuyor musunuzzzz? durun size bir günaydın kahvesi yapimm da uykunuz acılsın... Uyanınnnnnn hadiii, di kalkın daaaaa :D

JP_T310_313_Coffee_Cups.jpgbravilormatictwinfiltercoffeemachine.jpg

Gönderi tarihi:

bak canım şimdi bu rua ile godzi anlamaz boyle şıklıktan falan, düşürürler, kırarlar o güzelim fincanları ne bilim işte o nedenle buraya metal bardaklardan koydum ama neyse sen begenmediysen ben değiştireyim bu bardakları, biz seninle şu sana hediye aldığım fincanlardan içelim, ruayla godzi de bunlardan içsin olmaz mı?

Olmazsa olmaz diyin yawwwwww... Yoruldum be yawwww... sabahtan beri koşturim durimmm yaaaawww

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.