Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

heyy senn... senn ve yine sen.. (: az önce forumdan çıkmış bulunmaktasın.. :grin: bu yüzden rahatlıkla bu sayfayı açabilriim... doğum günün yarın... ama ben sayfayı bugünden açıyorum... (: (:

evet... çok olmadı tanışalı ama maşallah hemencik ısındım sana.. sen memati..ben bulut.. (: gerçi onlar pek iyi dostlar ama.. bi de bize bak sen... (: ya mutsuzken mutlu oluyorum...eğleniyoruz biz böyle... seni oyun hamuru yaptım iyice haklısın.. :blush:

ama iyiki doğmuşsun LaRsiE.. iyiki varsın gerçekten :clover: şimdi sana bi hediye lazım demi... :w00t:

hmm... hediye sonra .. önce bir pasta keyfii... :wub:

czfi6.jpg

pastaya bakarmısın...dünya var gördün mü.. önündekilerde bizler.. :lol:

şimdi de hediyenn (:

resim174dg8.jpg

:unsure: oohoo.. ben hediyeyi vermeden bulup yemeye başlamış bile.. tatlı canavvar seni.. :wub:

doğum günün kutlu olsun.. :hug::clover:

Gönderi tarihi:

bu topici kim açacak diye merak ediyodum sen açmısın bak, hediyende çok güzel karpuz :D daha önce hiç almamıstım böle bir hediye sizlerde iyiki varsınız :)

Gönderi tarihi:

kardeşcim demek doğum günün...seni bi kaç gün sonra bulsaydım daha iyi olurdu...hediyeden kurtulurdum :lol: :lol:

doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın sana istediğin hayalini kurduğun herşeyi getirsin...hep mutlu ol...espirili kişiliğin ve insanlara yaklaşımın,sıcaklığın hep böyle kalsın...( ne de olsa kimin kardeşi :P ) bi de kardeş sevgin(bu da benim için bi dilek oldu :lol: )

s011820yaris20pasta1it4.jpg

hediye olarakta seni Miami'ye gönderiyorum...dilediğin gibi eğlen,gez,tadını çıkar gel :grin: bi de bana Miami'den hediye getirmeyi unutma :ayakvur:

0miamimaster1pt3.jpg

Gönderi tarihi:

çok sağol zeynepcim böle bi hediye çok iyi gelicek bana sana ordan kart postal alırım :D :D şaka şaka ben tek gitmem zevki çıkmaz hep beraber bavulları hazırlayın bakim :)

Gönderi tarihi:

yok kesmez seni 6-7 bavul 10-15 tane alda orda saat başı kıyafet değiştirirsin :D kendi yol paramızımı zor denkleştirdik birde ayriyetten bavul parasımı vericez zeynebim yapma bi bavul yeter :D

Gönderi tarihi:

streetsignad5.jpg

İyi ki doğmuşsun iyi varsın sevgili Larsie... İnşallah ömrün sağlıklı ve uzun olur. Güvenebileceğin sevdiklerin olur , bir ömür mutlu olursun! :wub: Sevgilerin en güzeli senin olsun mutlu yıllar

İyi ki doğdun :)

dogumgunu10002mp9.jpg

Gönderi tarihi:

Sabah hediyelerimi verememiştim,malum temizlikten fırsat bulamamıştım.Hepsi senin için...

00birthday18xy0qx6.gif

Pastasız olmaz tabi...Bu pasta tüm forum arkadaşlarım adına sana gelsin... :)

pasta1ai2gt0gu3.jpg

Şimdi de parti zamanı...

useless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gif

Gönderi tarihi:

erbay :o hayalimdeki arabayı nasıl tahmin ettin aysum ve güzelim çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız hepinizi seviyorum

Gönderi tarihi:

Ben genel olarak böyle gecikirim zaten, neyse kusuruma bakmayın artık :)

Sevgili Larsie, bilgisayar bölümüne yaptığın katkılar için daha once teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, fırsatta istifade hem teşekkürlerimi bildirmek hem de doğum gününü kutlamak isterim arkadaşım,

Teşekkürler :clover:

ve

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :)

Mutlu ol ve mutlu kal :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.