Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 heyy senn... senn ve yine sen.. (: az önce forumdan çıkmış bulunmaktasın.. bu yüzden rahatlıkla bu sayfayı açabilriim... doğum günün yarın... ama ben sayfayı bugünden açıyorum... (: (: evet... çok olmadı tanışalı ama maşallah hemencik ısındım sana.. sen memati..ben bulut.. (: gerçi onlar pek iyi dostlar ama.. bi de bize bak sen... (: ya mutsuzken mutlu oluyorum...eğleniyoruz biz böyle... seni oyun hamuru yaptım iyice haklısın.. ama iyiki doğmuşsun LaRsiE.. iyiki varsın gerçekten şimdi sana bi hediye lazım demi... hmm... hediye sonra .. önce bir pasta keyfii... pastaya bakarmısın...dünya var gördün mü.. önündekilerde bizler.. şimdi de hediyenn (: oohoo.. ben hediyeyi vermeden bulup yemeye başlamış bile.. tatlı canavvar seni.. doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bu topici kim açacak diye merak ediyodum sen açmısın bak, hediyende çok güzel karpuz daha önce hiç almamıstım böle bir hediye sizlerde iyiki varsınız Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 larsıe kardesım dogum gunun kutlu olsun. ıyı kı varsın.nıce senelere kardesım Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Doğum günün kutlu olsun Larsie... şimdi oldu galiba.... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 tşk ederim sercan kardeşim güzelim bu sefer oldu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 kardeşcim demek doğum günün...seni bi kaç gün sonra bulsaydım daha iyi olurdu...hediyeden kurtulurdum :lol: doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın sana istediğin hayalini kurduğun herşeyi getirsin...hep mutlu ol...espirili kişiliğin ve insanlara yaklaşımın,sıcaklığın hep böyle kalsın...( ne de olsa kimin kardeşi ) bi de kardeş sevgin(bu da benim için bi dilek oldu ) hediye olarakta seni Miami'ye gönderiyorum...dilediğin gibi eğlen,gez,tadını çıkar gel bi de bana Miami'den hediye getirmeyi unutma Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 çok sağol zeynepcim böle bi hediye çok iyi gelicek bana sana ordan kart postal alırım :D şaka şaka ben tek gitmem zevki çıkmaz hep beraber bavulları hazırlayın bakim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bişey değil kardeşcim kartpostal demek o kadar gönderelim seni bi kartpostal bavulları hazırlayalım 4 gün için 6-7 bavul yeter bana Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 yok kesmez seni 6-7 bavul 10-15 tane alda orda saat başı kıyafet değiştirirsin kendi yol paramızımı zor denkleştirdik birde ayriyetten bavul parasımı vericez zeynebim yapma bi bavul yeter Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ya aslında doğru diyosun....ordanda alışveriş yapcam...mantıklı olan 1 bavulla gidip 6-7 bavulla gelmek Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 alman usulü dimi tatil yoksa batıcaz gibime geliyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bencede..kardeşcim oraya gittiğimizde alışveriş çılgınlığıma zaman zaman dur de :lol: yoksa bilet paramız bile kalmıycak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Doğum günün kutlu olsun kardeşim...ALLAH geri kalan ömrünü huzur ve sağlık içinde geçirmeni nasip etsin... buda hediyen... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İyi ki doğmuşsun iyi varsın sevgili Larsie... İnşallah ömrün sağlıklı ve uzun olur. Güvenebileceğin sevdiklerin olur , bir ömür mutlu olursun! Sevgilerin en güzeli senin olsun mutlu yıllar İyi ki doğdun Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Sabah hediyelerimi verememiştim,malum temizlikten fırsat bulamamıştım.Hepsi senin için... Pastasız olmaz tabi...Bu pasta tüm forum arkadaşlarım adına sana gelsin... Şimdi de parti zamanı... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 erbay hayalimdeki arabayı nasıl tahmin ettin aysum ve güzelim çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız hepinizi seviyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Ben genel olarak böyle gecikirim zaten, neyse kusuruma bakmayın artık Sevgili Larsie, bilgisayar bölümüne yaptığın katkılar için daha once teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, fırsatta istifade hem teşekkürlerimi bildirmek hem de doğum gününü kutlamak isterim arkadaşım, Teşekkürler ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Mutlu ol ve mutlu kal Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 sağol kardeşim sizlerde olmasınız hatırlayan olmıcak Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 nice mutlu saglık dolu yıllara Larsie.. isminle hitap etcektim vazgeçtim Her güzel şey, her daim gönlünce olsun... Yüreginden sevgi, yüzünden tebessüm eksik olmasın.. Mutlulugun ışıgı, hep gözlerinde olsun.. nice yıllara Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 tşk ederim kardeşim isimlede hitap et fark etmez seninde herşey gönlünce olsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Mutlu yıllar LaRsiE Doğum günün kutlu olsun,sağlıklı ve mutlu yaşa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 d.günün kutlu olsun .... dogum günü cocugu herşey gönlünce olsun hediyem hayalindeki arabaya benzedigini düsündüm Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 düşünmen yeter be canım hayal değilde kabus gibi oldu nerlerdesin sen ya özlettin kendini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ne demek hediyem seni mutlu edebildiyse cook sevindim özlenmek ne güzel bir duygu tşk ederim bende hepinizi özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.