Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YARASA

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili yarasa forumda bana göre olmazsa olmazlardan birisin.Doğum günümü unuttun ama olsun .Ben seni unutmadım ve bir anı defteri de sana açtım elim değmişken. :D Umarım öğrenme arzun sürekli gelişir ve hiç bitmez.Bu ülkenin senin gibi gençlere ihtiyacı var.Bu forumda tanımış olmaktan keyif aldığım insanlardan biri de sensin. :clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili yarasa forumda bana göre olmazsa olmazlardan birisin.Doğum günümü unuttun ama olsun .Ben seni unutmadım ve bir anı defteri de sana açtım elim değmişken. :D Umarım öğrenme arzun sürekli gelişir ve hiç bitmez.Bu ülkenin senin gibi gençlere ihtiyacı var.Bu forumda tanımış olmaktan keyif aldığım insanlardan biri de sensin. :clover:

Ya ben sana ne deyim ha? :)

Yazdığın şu güzel cümleler aynen senin için de geçerli gelincik, çooook çok teşekkür ederim...

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Yarasa, sen "reenkarnasyon" konusu aracılığıyla tanıştığım ikinci arkadaşımsın. Yıllar önce de işyerinde bir arkadaşımla dost olmuştuk bu konu nedeniyle.

Diğer arkadaşlarım gibi seni de tanımaktan çok mutluyum.

İyi ki katılmışım şu foruma yahu....

Gönderi tarihi:
Yarasa, sen "reenkarnasyon" konusu aracılığıyla tanıştığım ikinci arkadaşımsın. Yıllar önce de işyerinde bir arkadaşımla dost olmuştuk bu konu nedeniyle.

Diğer arkadaşlarım gibi seni de tanımaktan çok mutluyum.

İyi ki katılmışım şu foruma yahu....

Halkalıyıldız, asıl ben iyi ki girmişim de şu foruma, sizler gibi mükemmel insanları tanıma fırsatı bulmuşum :)

Teşekkür ederim dostum...

İyi ki varsınız :)

Gönderi tarihi:

Her zevkimin ortak olduğu yalnız darbe konusunda bir türlü anlaşamadığım şahsiyet :):w00t:

Sen çok ama çok iyi bir dostsun, seni tanıdıgıma acayip mutluyum. Çok zor zamanlarımda yanımda oldun, hani telefonun bir ucundan bana "bak kafanı hiçbirşeye takma, canın sıkılırsa hemen beni ara" dediğin an var ya içimden koca koca yükler aldın arkadaşım. Gönlüme su serptin... İnsanın boyle arkadaşları, arkadaştan öte dostları olması ne mutlu yaaa :) seni çok seviyorum yarasa yersoycummmm:D

Gönderi tarihi:
Her zevkimin ortak olduğu yalnız darbe konusunda bir türlü anlaşamadığım şahsiyet :):w00t:

Sen çok ama çok iyi bir dostsun, seni tanıdıgıma acayip mutluyum. Çok zor zamanlarımda yanımda oldun, hani telefonun bir ucundan bana "bak kafanı hiçbirşeye takma, canın sıkılırsa hemen beni ara" dediğin an var ya içimden koca koca yükler aldın arkadaşım. Gönlüme su serptin... İnsanın boyle arkadaşları, arkadaştan öte dostları olması ne mutlu yaaa :) seni çok seviyorum yarasa yersoycummmm:D

Yahu ne diyebilirim ki?

Ne yazabilirim ki?

Sözcükler tükendi... Aferin gloria! Söyleyecek hiç bişe bırakmamışsın :)

Yok valahi... Kelime yok :)

Gönderi tarihi:
Sevgili Yarasa

Ben de sizi anlatacak kelime bulamıyorum. Harikasınız ve iyi ki varsınız.

Ya ben beceremem böyle şeyleri :blushing:

Utandırıyorsunuz... :)

Sizler mükemmel insanlarsınız ve dostlarım olduğunuz için çok mutluyum...

Teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

Ya bu kadar utanacağını bilseydim açmazdım bu defteri yarasa .Boşver tadını çıkar :D:clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşıma, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resim armağan ediyorum.

15qk6.jpg

Julian BEEVER

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ortak n'aber ;)

Bayramın kutlu olsun :D

balondilonz9.jpg

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Maniyi baştan söyle

Kalemi kaştan söyle

Benim karnım acıktı

Ekmekten aştan söyle

Nassssıı amaaaa :D

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

15yy4.jpg

:w00t::yuvarlan:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili Yarasa,

tam türban konusunda yazdıklarınızı okurken aklıma bu forumda ki ilk günüm geldi.Aynı konuda tartışmıştık;Sevgili Muki'de vardı.Yersov'dunuz o zaman şimdi Yarasa...

beni pek sevmiyor olsanız bile,kimbilir belki de sadece düşüncelerimi sevmiyorsunuz da, aynı düşünmüyorsak bile düşünen birine burada minnetlerimi sunma gereği hissettim.Saygılı ve seviyeli olduğunu düşünüyorum...

Saygılar...

• 8 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arada bir "ceee" deyip kayboluyosun ortadan,olmuyor böle YARASA bey :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.