Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
İyiyim sağol deniz kızı :)

Yaşam şartları çoluk cocuk işte geçinip gidiyoruz sağol. :)

Yine ayrılık vaktidir.Herkese kolay gelsin bana da tabi :D

Ooooo Sercan bey,yengem nasıl :lol::lol: çocuklarının gözlerinden öperim,tabi onlarda Mavi teyzelerinin ellerinden öper :P

Yene kaçtın :angry:

Gönderi tarihi:
YA hepinizi dövecem ama zamanım yok işte. :Dahhh üleynnn bi yaz gelsin 12 temmuz bi geçsin görürsünüz siz :D

Yayamaz seni daha çok taciz edecem diyim sana .Sepiğin olacam :D

Zaten diğer iki şahsiyetide aynı yerde bulacağım için onlara ayrı bir boks maçı yapascam :D zaten birini elinden pizza gitti ona mı yansın dayaga mı :D :D

Bana Pizza deme :angry: Gerci gorursen seni bu sene gorursen onunde o Mantilari yemezsem Angel degillim yanindada kizarmis papates :lol: Gerci evet 12. temmyz gecsin sana super bir suprizim var :shifty:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili Sercan,

Bak şu işe,forumdan artık mesajlaşıyoruz.Bu aralar görüşemiyoruz,seni gerçekten çok özledim canım benim.En kısa zamanda görüşürsek,çok çok iyi olur.Senden habersiz olacaklarda,seni kaybedebilirim.Neyse,canım kocaman kocaman sevgilerle.Kendine çok iyi bak.

Forumun en yakışıklı,en tatlı ve en duygusalı...seni seviyoruz.

(Bu arada vodafone arada takılsak fena olmaz)

Gönderi tarihi:
Bana Pizza deme :angry: Gerci gorursen seni bu sene gorursen onunde o Mantilari yemezsem Angel degillim yanindada kizarmis papates :lol: Gerci evet 12. temmyz gecsin sana super bir suprizim var :shifty:

ya şu süprizi çok merak ediyorum gerçekten bi söylemedin ya çatlattın adamı :D

Gönderi tarihi:

Alp yeni bi kelime öğrendi :unsure:

Höyyyyyyyytttttttttt :D

Gönderi tarihi:

Bursercan, " umarım 19 mayısta bizleri de unutmazsınız " demiştin. 19 mayıs gençlik bayramın kutlu olsun. :clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Bursercan, " umarım 19 mayısta bizleri de unutmazsınız " demiştin. 19 mayıs gençlik bayramın kutlu olsun. :clover:

Çok teşekkür ederim.Ben burayı unutmuştum ya :)

amam bak bir anlasma yapalim biz en iyisi. Sen Pizza getir bende Manti

Seninle hiç anlaşamayıyoz ya :D

BU SANA SEVGİLİ BURSERCAN................................

Resmi tam olarak görmek istiyorsanız buraya tıklayınız (Ekrana sığması için küçültülmüştür)

...............BAŞKA SÖZE GEREK YOK Kİ......O

gerçekten çok özledim yayamazım.Az kaldı diyoz ama bakalım o az kalan zamanı bulabilecek miyiz artık :(

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Neden anlasamiyoruz biliyormusun info yuzunden... ;) yaw ben seni ve maviyi cok ozledim nedense ... sinavi atlat gel gerci sen gelene kadar ben orda olcam demi sirini'de getiririm belki kazanirsan robertle :lol:

Canım senin bana bi sözün vardı ;) Pazartesi İstanbuldasın demi,Sercan söledi.Geçenlerde azcık kendisini telefonda rahatsız ettim ki;dışarda kaldım :D ben de sizi çooook özledim.Canımsınız.

Gönderi tarihi:
Canım senin bana bi sözün vardı ;) Pazartesi İstanbuldasın demi,Sercan söledi.Geçenlerde azcık kendisini telefonda rahatsız ettim ki;dışarda kaldım :D ben de sizi çooook özledim.Canımsınız.

:) IStanbuldayim ama sali gunu benim oraya gececem aileyi goreyim seni cumartesi yada pazar aricagim sercandan numarayi aldim dun :)

sercan senin buraya yazmisken merhaba diyeyim ayip olmasin :lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

nerelerdesın sen <_<

Evet buraya biraz zor geliyom ama yaşıyom valla :D Seni yakalarsam öbür taraftan yazışırız ;)

Canım kocaman geçmiş olsun dileklerimı sunarım :) Pizza yerken aklımızta sen vardır hatta mantı konusmalarında senın adın çok geçt

Teşekkür ederimmm :) Yerken nasıl boğazınızdan gitti anlamadım.Bende bakıyorum neden kulaklarım kızardı :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

smile.gif IStanbuldayim ama sali gunu benim oraya gececem aileyi goreyim seni cumartesi yada pazar aricagim sercandan numarayi aldim dun smile.gif

sercan senin buraya yazmisken merhaba diyeyim ayip olmasin laugh.gif

Şimdi canım,ne desem ki sweatingbullets.gif seni çok özledim ben sleep.gif bilet almaya almaya sona kaldım ama attım kendimi Antalyaya tongue.gif sende burda olsaydın süper olurdu ya cool.gif ben biraz daha nette kalırsam arkadaşlar ağzımı burnumu dağıtır..... laugh.gif Sercan artık böle,senin sayfan aracılığıyla haberleşeceğiz laugh.giflaugh.gif

Gönderi tarihi:

Şimdi canım,ne desem ki sweatingbullets.gif seni çok özledim ben sleep.gif bilet almaya almaya sona kaldım ama attım kendimi Antalyaya tongue.gif sende burda olsaydın süper olurdu ya cool.gif ben biraz daha nette kalırsam arkadaşlar ağzımı burnumu dağıtır..... laugh.gif Sercan artık böle,senin sayfan aracılığıyla haberleşeceğiz laugh.giflaugh.gif

valla güzel olurdu ... sen msnde olunca görüsürüz buarada ucak biletlerine ne olmus böyle :unsure: acayip pahalilasmis :angry: yoksa valla atlayim gelcektim yine :D

sercan sen gel oraya bende gitcem o zaman ;)

Gönderi tarihi:

valla güzel olurdu ... sen msnde olunca görüsürüz buarada ucak biletlerine ne olmus böyle :unsure: acayip pahalilasmis :angry: yoksa valla atlayim gelcektim yine :D

sercan sen gel oraya bende gitcem o zaman ;)

Şimdi o uçak biletleri varya,dün gece acilen dönmem gerekti,acayip bozdu beni.Antalyadan bi saat dediler,2.5 saatte anca İstanbulun yolunu bulduk...bi de taksici abi çarptı,nese :D

Sercan gelmez,sen gel canım;)Sercana artık telefon dışında ulaşamıyoruz zati

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.