Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Şimdi o uçak biletleri varya,dün gece acilen dönmem gerekti,acayip bozdu beni.Antalyadan bi saat dediler,2.5 saatte anca İstanbulun yolunu bulduk...bi de taksici abi çarptı,nese Sercan gelmez,sen gel canım;)Sercana artık telefon dışında ulaşamıyoruz zati sansiz olursam yine uzun zaman Türkiye`ye gelemicegim. Takili kaldim is yerinde Sercana ben teldende ulasamiyorum ama iyi oldugunu duydum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Bursercannn,evet beni hep arıyorsun,konuşuyoruz da,ama burada da gözlerim arıyor be ablacım...Bi çaresi yok mu... Sinirleniyorum bak... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 sercan küstüm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2010 Ben geldım ama benden küsmeyın ya depresyonlardayım zaten Şu sınav stresi beni mahvetti.4 temmuz gelmez oldu. HEpinizi çok özledım ama bazıları bi arayıp sormuyorlar daha Aysun zaten valla netten başka görüşme alanımız yok.Onada ben pek gelemıyorum.Yayamazdan hiiçç haberim yok zaten. Neyse görüşürüz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bak görüyon mu nasıl tozlanmış defterim.Raftan indiren bi temizleyen olmamış ki Ben canlarımı çok özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.