Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 bende o beyaz atlı prensıne tuzak kurarım. ya benı de alır yada oda bızden bırı olur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 bence o beni alır kaçar bizden biri olursada biz seni dışlarız Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 e ben senı anneme dıyecem gorursun bak oyun bozan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 de de ben annenden mi korkcam ( bu da çok cadı bi cevap oldu cadılığım tescıllendi ) asıl ben seni anneme derim hem onun odununu görmedın sen daha frozen annem nerdesin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 frozen mııı? seyyy neyse ben anneme demekten vazgectım.sende deme olmaz mı? gel barısalım su adada beraber yaslanalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 ben annemin kızıyım cadılık bende de var barışmak hadi barışalım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 bilmemeki cici bici geçiniy giderdik demi zeynepp Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 düşünmem laızm yayamaz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 tamam barısalım ve ben gıdıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 tamam barısalım ve ben gıdıyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 barışmıştık barışmadıkmı 2 kere yollamışsın sercan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 solucannn toplardımmm Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 çıks ya bı kıs cips cola hastası ama ben sefmem katkılı çünküm onlar....ona böyekler açardım kekelr yapardımmmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 unu nerden bulcan ıssız adada yayamaz merak ettim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 baana yaptığıı böyekleyii yeydim ben dee.. ohh böyle hamarat bir kayımca daha ne isterimmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 ağaçlar arası salıncak yapardım :lol: artık nasıl oludu bilemiyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 unu nerden bulcan ıssız adada yayamaz merak ettim mısır ekecem mısıy unu yapacam veya bugday sakın onları nerden bulacan deme kesin un yapmak için bişeyelr bulurum hiç bişey bulamasam otlar ve balıkla bir güsel krepler yapayım yaaaaaaaaaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 krep krep ununu nerden bulcan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 usttekını yerdım bol proteın ıhtıva edıyo..emeyz gıbım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 candıde fransa dan bahseder bende erzurumdan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 uzanır denizin sesini dinleyerek uyurduk! sonra uyanır konuşurduk gezerdik adada yaşamanın sırlarını öğrenirdik napalım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 denızın sesını dınlerken hanı flımlerde olur ya gokyuzunde kocamaaan bır ay.hemde dolunay olarak burunmus karsımızda.sana bır sır vereyım mı?ay denıze asık. nerden mı bılıyorum?baksana aya o kadar asık kı yuzeyeyıne vurmus ısıgıyla denızın.denızde ona karsılık dalgalarını gonderıyor,onunla cosuyor...var mıdır bunlar gıbı asırlardır bırbırıne asık olan..? bılmıyorum gercekten neyse uzanmısız kumsala onu(ayı) ızlıyoruz. bıze gulumsuyor bızde ona. sonra bakıyoruzkı zamanla bırlıkte o da gıdıyor uzaklara,yavas yavas kayboluyor... ıcımızde burukluk oluyor.onu bır daha gorebılecek mıyız umıdıyle.sonra umut baglıyoruz.ya o gelecek yada bız onun pesınden kosacaz.hangısı senın ıcın ımkansız onu bılmıyorum ama o dolunayı bır daha unutmayacagımızı bılıyorum... duygu yuklendım yıne yagmur olacam uzerınıze yagıcam. belkı kacacaksın yagmurdan belkıde ıslanmak ıcın kalacaksın yerınde. yasadılarınızı-yasadıklarımızı unutmamak umıdıyle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Sanırım ben tatlı su kaynağı ve yiyecek bişiler ararken,oda melankoliye dalardı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.