Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl sercan kızma ama en sinir oldugum soru düşerken düşünseydi banane
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl bencede yaa cok demodeee kizma sercan ama senden daha orjinal fikirler bekliyoruz....Mesela,larsie ucaktan dusse ne olur
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl daha ne isterim ki derdim heralde.. ölüceksekte birlikte ölürüz...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl he tabe tabe beni çalıştıracan değilmi odun getir sardun, ateşi yak sardun, balık pişir sardun
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl seve seve düşerdim... annem düştüğüm yerden kurtarırdı beni.. kurtulurduk... frozen benim adamdan niye kaçıyosun ama.. esmem ben soğuk olmaz ada merak etme..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl emin misin deniz kızı deniz kızı olmayı öğrenirdim diye böyle dedin ki
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl bir kez daha düşünmen için ama bence sen kararından vazgeçme.. seninle ıssız adaya düşünce annemin dediği gibi deniz kızı olmayı öğrenirdim... kaçardık... adadan adayaa.. oh...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl kelebeğim..aşkolsun sana kıyamadığımdan öle dedim sen orda naparsın diye düşündüm bir an o bakımdan yane
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl öperim ben... böyle büzme suratını yaf.. kelebek olmayı öğretirdim... uçardık kaçardık.. bende habire kaçış yolu arıyorum ama 3 günden önce öğretmem lazım... yoksa mazallah.. giderim falan...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl ıssız adayamı düşsem seni atarsam o adaya görürsün ıssızmı birileri varmı
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl kaçmayı düşünenler asla kaçamayanlardır canem.. uçmayı öğrenmek içinde bi tepeye çıkardık nası olsa dönüşü yuk
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl o da doğru tamam yaparız birşeyler.. ne adaymış yaf.. çıkışı yok.. amannn yanımda siz olunda... ayrıca LaRsiE sana sadece.. anlamadım çünkü birşey...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl diye böyle dedin ki yanlış bişi mi dedim frozen, kelebeğim, deniz kızı sizinle adaya düşmek isterdim ama adaya nasıl düşülüyo onu merak ettim
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl yanlış bişi mi dedim frozen, kelebeğim, deniz kızı sizinle adaya düşmek isterdim ama adaya nasıl düşülüyo onu merak ettim asıl sen düsün bizimle aynı düsünce neler cekecegini bizden
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl evet adaya nasıl düşücez... ? küt diye mi? yoksa böyle helikopterden mi fırlatçaklar bizii adaya.. meraklandım şimdi bende...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl kıslar siz önden düşün bi bakın ortam güzelse haber verin bende düşerim bi yolunu bulup
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.