Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ EVİNİZE HIRSIZ GİRİYOR VE SİZ HIRSIZA ÇEŞİTLİ CEZALAR VERECEKSİNİZ.

bakalım ne cezalar vereceksınız?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ceza verenınız yok mu

sanırım beraber oturup cay ıcerdınız :ayakvur::yuvarlan::P

Gönderi tarihi:

balkondan aşa atardım sonra kapıyı kapar polisi çağırırdım balkona çıkarken düştü derdim :P:D

Gönderi tarihi:

öldürür, cinayet filimlerindeki gibi parçalar, parçalarıyla sokak köpeklerini beslerdim.. :w00t::sick:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
öldürür, cinayet filimlerindeki gibi parçalar, parçalarıyla sokak köpeklerini beslerdim.. :w00t::sick:

cok canıymıssın. :unsure: ben senden korkuttum valla.

canım arkadasım benım :unsure:

Gönderi tarihi:

muhtemelen gireceği evi bilir hırsız bu sebeple bir fikir veripte insanlara ilham kaynağı olmak istemiyorum ;)

Gönderi tarihi:

Dağıttığı evi derhal toplamasını söyler yetmez bir güzel paspas ve temizlik yaptırırdım hepsinden önemlisi giyisi dolabımı düzenletirdim bir daha asla gelmezdi :D

Gönderi tarihi:

tek ayak üstünde durmasını ve ve devamlı matine bir hafta boyunca şrek i son ses izletirdim .. :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:lol::lol::lol::D

hepınız harıkasın ha

Gönderi tarihi:

arkadaşa başka bir ihtiyacı olup omdığını sorardım :P

vursan sana dava açar darp'tan mahkemelik olursun.işin yoksa uğraş dur:D

en iyisi salıver yakasını :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
arkadaşa başka bir ihtiyacı olup omdığını sorardım :P

vursan sana dava açar darp'tan mahkemelik olursun.işin yoksa uğraş dur:D

en iyisi salıver yakasını :D

sende haklısın.ama salıver gıtsınde cok zoruma gıder benım yav :)

Gönderi tarihi:

Aslında çok zor giremezki :D hertaraf demir ve üzerinde tel arkasında çelik kapı 3 ey kilit v.s v.s

hadi girdi diyelim potmantonun üserinde beyzbool sopasını aratmıyan bi sopa -_- hadi onua aştı diyelim ;) alnın çatısından onu oldugu yere çivileyecek makine :D oyuncak canım korkmayın :lol: hadi bunuda geçti diyelim 149 kg luk ben :sweatingbullets::D bahçedeki 43 kg luk dalmaçyalı ve pc nin yanındaki fare kafesini yazmayı unutmıyımda :D sizce girermi g,yeysede çıkabilirmi :lol: neyse yaaa ona fare kafeslerini temizletirdim :lol:

Gönderi tarihi:
muhtemelen gireceği evi bilir hırsız bu sebeple bir fikir veripte insanlara ilham kaynağı olmak istemiyorum ;)

ben hala aynı kanıdayım ;)

Gönderi tarihi:
oturup muhabet ederdik kahve de iceriz fal falan B):P

biz de kahve içtik hala fal bakıyoruz :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
biz de kahve içtik hala fal bakıyoruz :P

amanınnnn denız kızı sen hala hırsızla sohbet mı edıyorsun. :unsure:

e o zaman yemegede davet etmıssındır sımdı sen :D

Gönderi tarihi:

fal baktım sadece o da şaşırdı kaldı hem artık hırsızlıgı buraktı zavallı iş de bulduk :rolleyes:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
fal baktım sadece o da şaşırdı kaldı hem artık hırsızlıgı buraktı zavallı iş de bulduk :rolleyes:

bak ıste bu ıyı olmus.

senı yılın 'hırsıza ıs bulanı' ılan edıyorum :P

odulunu 15gun ıcerısınde gelıp alın lutfen. :)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

yahu senı ezer gecer be kayımca-m

:)

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Özür dilettiririm :P

Gönderi tarihi:
EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ EVİNİZE HIRSIZ GİRİYOR VE SİZ HIRSIZA ÇEŞİTLİ CEZALAR VERECEKSİNİZ.

bakalım ne cezalar vereceksınız?

hirsiz hangi oda'da ? :D

Gönderi tarihi:

Hırsız yatak odasında diyelim!

Gönderi tarihi:
Hırsız yatak odasında diyelim!

hmm benim yatak odamdaysa yandi :D yatamin yanindaki lambayi geciririm kafasina :stuart:

Gönderi tarihi:
hmm benim yatak odamdaysa yandi :D yatamin yanindaki lambayi geciririm kafasina :stuart:

İyisi mi ben başka odadan gireyim :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.