Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 17 yıl EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ EVİNİZE HIRSIZ GİRİYOR VE SİZ HIRSIZA ÇEŞİTLİ CEZALAR VERECEKSİNİZ. bakalım ne cezalar vereceksınız?
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Yazar ceza verenınız yok mu sanırım beraber oturup cay ıcerdınız
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl balkondan aşa atardım sonra kapıyı kapar polisi çağırırdım balkona çıkarken düştü derdim
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl öldürür, cinayet filimlerindeki gibi parçalar, parçalarıyla sokak köpeklerini beslerdim..
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Yazar öldürür, cinayet filimlerindeki gibi parçalar, parçalarıyla sokak köpeklerini beslerdim.. cok canıymıssın. ben senden korkuttum valla. canım arkadasım benım
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl muhtemelen gireceği evi bilir hırsız bu sebeple bir fikir veripte insanlara ilham kaynağı olmak istemiyorum
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl Dağıttığı evi derhal toplamasını söyler yetmez bir güzel paspas ve temizlik yaptırırdım hepsinden önemlisi giyisi dolabımı düzenletirdim bir daha asla gelmezdi
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl tek ayak üstünde durmasını ve ve devamlı matine bir hafta boyunca şrek i son ses izletirdim ..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl arkadaşa başka bir ihtiyacı olup omdığını sorardım vursan sana dava açar darp'tan mahkemelik olursun.işin yoksa uğraş dur:D en iyisi salıver yakasını
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl Yazar arkadaşa başka bir ihtiyacı olup omdığını sorardım vursan sana dava açar darp'tan mahkemelik olursun.işin yoksa uğraş dur:D en iyisi salıver yakasını sende haklısın.ama salıver gıtsınde cok zoruma gıder benım yav
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl Aslında çok zor giremezki hertaraf demir ve üzerinde tel arkasında çelik kapı 3 ey kilit v.s v.s hadi girdi diyelim potmantonun üserinde beyzbool sopasını aratmıyan bi sopa hadi onua aştı diyelim alnın çatısından onu oldugu yere çivileyecek makine oyuncak canım korkmayın hadi bunuda geçti diyelim 149 kg luk ben bahçedeki 43 kg luk dalmaçyalı ve pc nin yanındaki fare kafesini yazmayı unutmıyımda sizce girermi g,yeysede çıkabilirmi neyse yaaa ona fare kafeslerini temizletirdim
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl muhtemelen gireceği evi bilir hırsız bu sebeple bir fikir veripte insanlara ilham kaynağı olmak istemiyorum ben hala aynı kanıdayım
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl oturup muhabet ederdik kahve de iceriz fal falan biz de kahve içtik hala fal bakıyoruz
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl Yazar biz de kahve içtik hala fal bakıyoruz amanınnnn denız kızı sen hala hırsızla sohbet mı edıyorsun. e o zaman yemegede davet etmıssındır sımdı sen
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl fal baktım sadece o da şaşırdı kaldı hem artık hırsızlıgı buraktı zavallı iş de bulduk
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl Yazar fal baktım sadece o da şaşırdı kaldı hem artık hırsızlıgı buraktı zavallı iş de bulduk bak ıste bu ıyı olmus. senı yılın 'hırsıza ıs bulanı' ılan edıyorum odulunu 15gun ıcerısınde gelıp alın lutfen.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ EVİNİZE HIRSIZ GİRİYOR VE SİZ HIRSIZA ÇEŞİTLİ CEZALAR VERECEKSİNİZ.bakalım ne cezalar vereceksınız? hirsiz hangi oda'da ?
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl Hırsız yatak odasında diyelim! hmm benim yatak odamdaysa yandi yatamin yanindaki lambayi geciririm kafasina
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl hmm benim yatak odamdaysa yandi yatamin yanindaki lambayi geciririm kafasina İyisi mi ben başka odadan gireyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.