Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Oncelikle herkeze merhaba; Bilin bakalim ben kimim Eskilerden cookkk eskilerden diyede biliriz ipucu:Bek bir yum canim Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 bir an için kendimi bulmaca ve zeka soruları forumunda sandım,ben de çok eski sayılmam,bilmece çözmeyi severim,fakat buna cevap veremeyeceğim Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 bir an için kendimi bulmaca ve zeka soruları forumunda sandım,ben de çok eski sayılmam,bilmece çözmeyi severim,fakat buna cevap veremeyeceğim Uzgunum ama sen yenisin... Ben sana hosgeldin diyimm bari Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 forumdamı eskisin chat kısmındamı eskisin Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 forumdamı eskisin chat kısmındamı eskisin Ben forumdaki chate toplasaniz 3 yada 4 defa girdim uyeligim boyunca:)) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Oncelikle herkeze merhaba; Bilin bakalim ben kimim Eskilerden cookkk eskilerden diyede biliriz ipucu:Bek bir yum canim soruna.. 1 soru ilk ben de sorsam, olurmu Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 soruna..1 soru ilk ben de sorsam, olurmu tabiyki olur... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 1 soruya izin veren 2 'de verir degilmi 1. sorum... Mireille Mathieu.....severmisin 2. sorum... "Kardeslerin" resim yapmak ta, halen devam ediyormu, sende kayit etmekte... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 1 soruya izin veren 2 'de verir degilmi 1. sorum... Mireille Mathieu.....severmisin 2. sorum... "Kardeslerin" resim yapmak ta, halen devam ediyormu, sende kayit etmekte... Tabiyki veririm 1-Tabiyki hala dinliyorum ve seviyorum hatta gun gectikce muzikte daha da yol katediyorum... 2.Kardeslerim artik pek cizmiyorlar...Once Tokio hotel diye sacma bir gruba takildilar,bir ara gotiklere kafayi taktilar ve simde kore filmleri izliyorlar sabah aksam... Genclik iste... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 valla bende yenı uye oldugum ıcın bırsey dıyemeyecegım. yınede hosgeldınız Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 hoşgeldin... valla bende yenı uye oldugum ıcın bırsey dıyemeyecegım. yınede hosgeldınız sagolun.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 O halde yuvana yeniden hoşgeldin Candide.. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 O halde yuvana yeniden hoşgeldin Candide.. hoşgeldin Sagolun Arkadaslar... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 hoş geldin hosbuldum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Tabiyki veririm 1-Tabiyki hala dinliyorum ve seviyorum hatta gun gectikce muzikte daha da yol katediyorum... 2.Kardeslerim artik pek cizmiyorlar...Once Tokio hotel diye sacma bir gruba takildilar,bir ara gotiklere kafayi taktilar ve simde kore filmleri izliyorlar sabah aksam... Genclik iste... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Hoşgeldin de şimdi birce anladı biz anlamadık merak ettim doğrusu! Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Hafizan cok iyi Birce Hoşgeldin de şimdi birce anladı biz anlamadık merak ettim doğrusu! Yok ben eskiyimde,ama birce benim kim oldugumu hemen buldu,sanirim muzik zevlerimizin ve bazi yonlerimizin benzemesinden dolayi hemen buldu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 şu smileyin yazılışını okuduğumda anlamıştım... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 şu smileyin yazılışını okuduğumda anlamıştım... Bende oyle dusunmustum zaten Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Voltaire' nin trajıkomik candide'si gibi bütün olumsuzluklara rağmen "bunada şükür daha kötüsü olabilirdi" diyomusun sende nikin çok hoş...düşündürücü,sıcak ve komik...Hoşgeldin ,MerHaba... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Oncelikle herkeze merhaba; Bilin bakalim ben kimim Eskilerden cookkk eskilerden diyede biliriz ipucu:Bek bir yum canim seni bilmezmiyim..diğil candide..candiricuttik bile koysan adını seni 2000 ışıkyılı uzaklığından tanırım.. ...kanada kaçkını seniii.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Sanıyorum sevdigim bir arkadaşla Londra gezisindeydinis dimi keşke bende olsa idim o harika anlayda ama ozamanlar ben yoktum....Kendi yerinize hoşgeldiniz......kolay gelsin..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.