Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .

Araç muayene işi Alman'ın.

Başak Sigorta Fransız'ın.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garajı Dubaili'nin.

Avea Lübnanlı'nın.

Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..Ermeni...)

Rakı , Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın...

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dışbank Hollandalı'nın.

Şekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.

İzocam, Fransız'ın.

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktaş Fransız'ın.

Süper FM Kanadalı'nın.

Sadece 4.5 yıl önce.

Hepsi TÜRKtü.

VE ŞİMDİ SIRADA: BOR İŞLETMELERİ

Bu Hükümetin ne iş yaptığını merak edenlere!

Gönderi tarihi:
Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

.

.

.

AKP Türkiye'nin irkci bir devlet olmadigini ispatlamak icin hepsini satti,Türkiyeyide satacak ama henüz ici bosalmadi.Demokrasi tramvayini sevenlere duyurulur.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

.

.

.

Neyimiz kaldı vermedik?

Gönderi tarihi:

Bu saydığın şerketlerin çoğu özel şirketler kişi, şirketini en fazla para verenlere satar. Türk şirketleri fazla para verseydi ona verirdi. TGRT'yi ele alalım... İhalede en fazla parayı ingiliz şirket verdiği için onlar satın aldı. TGRT gitti foks oldu... diğerleri de benzeri şekillerde gerçekleşti. Bunu ülke satılıyor imajı vermeye gerek yok...

Gönderi tarihi:

Bazilari,bilgisizliklerini saklar bazilarida iyi birseymis gibi aciga vurur.

Hepsi özel sirketler diyor,bunlardan birisi,bilmiyorum ama acaba Kusadasi Limani kimindi,hangi özel sirketin maliydida satildi,veya Telekom,veya Demircelik veya veya veya.Insan partizanlik yapar yapmasina da bu kadar ici bos partizanlik biraz komik oluyor.

saygilarla

Gönderi tarihi:

insanlari bilgisiz diye nitelemekte buyuk bir beceri isidir isimize geldiginde insanlara bilgisiz ***** damgasini cok kolay vurmasini herne hikmetse cok kolay yapistiririz zira surekli gelismekte bir dunyada yasadigimizi her halikarda unutmusa benziyoruz bu sozu edilen sirketler cogu ozel ve aralarinda ozellestirilmek icin satilmis sirketlerdir egerki devlete zararindan cok faydasi olmus olsaydi merak etmeyin ve emin olunki satilmazdi o sirketler zira sizin simdi devleti satiliga cikartildigini bas bas bagirirken bu ulkede bankalar hortumlanip sirketlerin kasalari bosaltiliyordu kimler tarafindan sozde milliyetciyiz diyen kisiler tarafindan bunlari neden yazmiyorsunuzda sadece herseyi kilifina gore uydurmaya calisip duruyorsunuz

saygilar

Gönderi tarihi:

offffff sevgili yersoy offf deştin yaramızı :(

Gönderi tarihi:

Aslında cumhuriyetimizdeki tüm hükemetlerin neler yaptığını incelemek lazım

Yani halk hangi hükümetlerden memnun kaldı ?

ben bu eleştirileri kendimi bildim bileli biliyorum

bir karşılaştırma yapmak lazım

şu parti süper işler yaptıda bakın bu parti bizi batırdı

şu parti çok iyi bir partiydide bakın bu parti çok kötü parti

diye incelemek daha sağlıkı olur sanırım

her parti vatandaşına belli bir misyonla geliyor yani oy topluyor, getirdiği şeyler yanında götürdüğü şeylerde oluyor hep

ben eminimki, hangi parti gelirse gelsin tüm tarihimizde olduğu o gibi gelen son parti içinde eleştiriler had safhada olacaktır

halkta deneme yanılma (yamulmada diyebiliriz) yöntemiyle birini indiriyor birini kaldırıyor

saygılar

Gönderi tarihi:
insanlari bilgisiz diye nitelemekte buyuk bir beceri isidir isimize geldiginde insanlara bilgisiz ***** damgasini cok kolay vurmasini herne hikmetse cok kolay yapistiririz zira surekli gelismekte bir dunyada yasadigimizi her halikarda unutmusa benziyoruz bu sozu edilen sirketler cogu ozel ve aralarinda ozellestirilmek icin satilmis sirketlerdir egerki devlete zararindan cok faydasi olmus olsaydi merak etmeyin ve emin olunki satilmazdi o sirketler zira sizin simdi devleti satiliga cikartildigini bas bas bagirirken bu ulkede bankalar hortumlanip sirketlerin kasalari bosaltiliyordu kimler tarafindan sozde milliyetciyiz diyen kisiler tarafindan bunlari neden yazmiyorsunuzda sadece herseyi kilifina gore uydurmaya calisip duruyorsunuz

saygilar

Ezbere konusmak bircözüm getirmiyor,hala özel sirketler veya devlete zarari olan sirketler demenitz bile sizin partizanlik yaptiginizi gösteriyor.Satiliga cikartilan tüm adi gecen kuruluslar devlete zarar degil kar getiren kuruluslardir,Telekomun bu devlete verdigi zarari aciklayin bakalim ki ne zarar vermis bizde bilelim ve diyelim ki Yakisikli arkadas haklidir diye.Gösteremezsiniz cünkü Telekom devlet icin altin yumurtlayan bir tavuktu,devletin daha dogrusu Tayyip Erdogan'in hesaplari farklidir o nedenle sartiliyor oralar.Devlete kar getiren bir kurulusun satilmasi demek devletin o kurulusa ihtiyaci yok demektir,acaba gercekten yokmudur.Hem o kuruluslar kimin parasi ile yapildi,Tayyip Erdogan'in yoksa Unaakitan'inmi.Ha bu arada bankalarin hortumlanmasindan bahsetmissiniz,evet dogrudur ama bankanin hortumlanmasi ile satmanin anlami nedir.Hadi özel bankalar kendi aralarinda kaydirip uyduruyorlar peki devlet bankalarinin satisi ne demek oluyor.Iyice bir arastirin derim size.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Sayın Tarafsız

Zaten ortak sıkıntımız bunlar, neden önüne geçilemiyor bu aldatmacanın?

O parti bu parti geçin gündemdeki parti Akp ve cumhuriyet tarihinin en büyük kazığını attı Türkiye'ye...

sizin içiniz sızlamadı mı yukarıdaki listeyi gördüğünüzde?

gerçekten şaşırıyorum kendi ülkesine karşı bu kadar duyarsız kalabilenlere (sizi kasdetmiyorum) bişey olmazcılara, paralarını emanet etmeyecekleri adamlara devlet emanet ediyorlar ve umursamıyorlar bile...

bu duyarsızlığa ve bilinçsizliğe bir ilaç var mıdır?

Gönderi tarihi:

BUNLARI İYİ BİL EY HALKIM, Kulağına küpe yap! hangi küpe küpemi kaldi ... dün bestane cocugumuzu yaktilar isyan ettirmeyin bana isyan yeterbe

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
Ezbere konusmak bircözüm getirmiyor,hala özel sirketler veya devlete zarari olan sirketler demenitz bile sizin partizanlik yaptiginizi gösteriyor.Satiliga cikartilan tüm adi gecen kuruluslar devlete zarar degil kar getiren kuruluslardir,Telekomun bu devlete verdigi zarari aciklayin bakalim ki ne zarar vermis bizde bilelim ve diyelim ki Yakisikli arkadas haklidir diye.Gösteremezsiniz cünkü Telekom devlet icin altin yumurtlayan bir tavuktu,devletin daha dogrusu Tayyip Erdogan'in hesaplari farklidir o nedenle sartiliyor oralar.Devlete kar getiren bir kurulusun satilmasi demek devletin o kurulusa ihtiyaci yok demektir,acaba gercekten yokmudur.Hem o kuruluslar kimin parasi ile yapildi,Tayyip Erdogan'in yoksa Unaakitan'inmi.Ha bu arada bankalarin hortumlanmasindan bahsetmissiniz,evet dogrudur ama bankanin hortumlanmasi ile satmanin anlami nedir.Hadi özel bankalar kendi aralarinda kaydirip uyduruyorlar peki devlet bankalarinin satisi ne demek oluyor.Iyice bir arastirin derim size.

saygilarla

Ezber konusan birisi varsa oda ben degilim sanirim siz yazdiklarinizin farkinda degilsiniz ayrica ben hic bir partinin partizanligini yapma gibi bir caba sarf etmiyorum. sayet yorumlarinizda samimi olmus olsaydiniz olaylari bir butun olarak elestirirdiniz ve sizin dusuncelerinizde hem fikir olmayanlarida ezberci gerici veyahut bolucu olarak damgalamazdiniz igneyi once kendinize sonra cuvaldizida baskalarina batirin. ozel bankalar nasil kendi aralarinda kaydirip uyduruyorlar bu nasil mantik bu nasil dusuncedir bana aciklarmisiniz bana iyice arastirin diyeceginize bence siz once onyargilari birakin ve tarafsiz arastirma yapin 1950 yilindan sonraki gelismeleri....

Gönderi tarihi:

Demagoji yaparak biryere varilmiyor,AKP nin yaptiklari ve sizinde yazdiklariniz ortada,yani herseyi inkar edipte A ne güzel yapiyor AKP mi dememizi bekliyorsunuz bumudur sizin objektifliginiz.Ben kime önyargili yaklastim,bölücüye bölücü denir,yoksa siz bölücüleri oksuyormusunuz.Ezbere konusuyorsunuz yine tekrarliyorum,eger bilmiyorsaniz ögrenin,devlete altin yumurtlayan tüm kuruluslar ya Araplara ya Ermenilere yada Yahudilere satildi ve satiliyor.Siz neden bahsediyorsunuz.O satilan kuruluslar icin yazilanlari okuyun ve sonra degerlendirin enatzindan ezberci ve partizan olmazsiniz.Partizan degilim diyorsunuz AKP nin yaptigi bunca yanlistan bir tanesini bile zikretmediniz bugüne kadar.Yoksa onlar sizin icin yanlis degilmiydi?Milletin parasiyla kurulmus olan onca kurulus yok pahasina peskes cekildi.Buna ragmen dis borc altindan kalkilamiyacak bir seviyeye cikti.Bunlari söylemekmidir sizin icin önyargi.Ülkeyi satiyorlar demek önyargi ise evet ben önyargiliyim.

Kemal Unakitan sabikali bir adamdi,hakkinda özel yasa cikarttilar onu temize cikartmak icin,odami yanlis,Unakitan kimdir önce onu bir arastirin.Ahmet Ertürk kimdir onu arastirin.Ezbere konusmayin,cünkü ezbere konusmak bile bile inkar etmektir.Ve yineliyorum,bilmemek ayip degildir ögrenmemek ayiptir.Bilgi caginda yasiyoruz.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.